Alperen Duymaz sette olay çıkardı! Açıklaması...

Ego dizisinin Erhan'ı Alperen Duymaz sette kriz çıkardı, çekim iptal edildi! Alperen Duymaz kimdir? Ego dizisinin çekimi neden iptal edildi? Ego Erhan kimdir? Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz küs mü?

Pınar Alçiçek
26 Nisan 2023 - 11:52
Magazin

Fox'un Pazar akşamları yayınlanan dizisi Ego'nun setinde Alperen Duymaz krizi yaşandı... Peki Alperen Duymaz o krizin ardından ne açıklama yaptı? İşte detaylar!

23-04/26/ego-2.jpg

Pastel Film imzalı dizide Melisa Aslı Pamuk ile başrol paylaşan Alperen Duymaz'ın çekime gitmemesi dizi ekibi tarafından tepki gösterilmesine sebep oldu. Daha önce de çekim saatinde sete gelmeyen Duymaz'ın ekip arkadaşlarını saatlerce bekletmesi üzerine çekimler iptal edildi.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/26/fe0ggb8wyau3klc.jpg

Geçtiğimiz aylarda dizi partneri Melisa Aslı Pamuk ile de tartışan Alperen Duymaz’ın dizinin ilk yönetmeni Doğa Can Anafarta ile de anlaşamadığı ve Anafarta’nın bu sebeple işi bıraktığı öğrenildi.

23-04/26/3137216_810x458.jpg

ALPEREN DUYMAZ AÇIKLAMA YAPTI!

“Kendimi ifade etmem gerektiğini hissettim. Yine…. Zaten setteydim, ilk sahnemi çektikten sonra 2.sahnemi çekmek üzere sete gittim ama karakterin sürekli değişen motivasyonunun yarattığı stresi hissettiğim için provaya devam edemeyeceğimi fark ettim, herkesten özür dileyerek karavana gidiyor olduğumu söyledim. Sonra setin paydos verdiğini öğrendim. Bu yanlış haberin doğrusunu bildirerek gündemi meşgul ettiğim için mahçup ve üzgünüm."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin