Altan Gördüm'e büyük vefa!

Deri kanseri teşhisi konulan Altan Gördüm'e büyük vefa!

resim yok
22 Kasım 2013 - 14:18
Magazin

Deri kanseri teşhisi konulan Altan Gördüm'e büyük vefa!

 

TEŞHİS KONDU

Geçen hafta sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste tektik yaptıran oyuncuya deri kanseri teşhisi konuldu.

 

APAR TOPAR...

'Beni Böyle Sev' dizisinde oynayan Altan Gördüm, apar topar ameliyata alındı.

 

DOSTLARI YANINDA

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen oyuncuyu dostları da yalnız bırakmıyor.

Haberi duyunca hastaneye gelen ''Her zaman onun yanında olacağım. Altan’ın da bu hastalığı yeneceğine inanıyorum'' diyen Vahide Perçin'in yanı sıra Ceyhun Yılmaz'da bugün İnstagram sayfasından yukarıdaki fotoğrafı paylaştı.

 

SEVENLERİNİN...

Yılmaz 'İyi iyi Valla Altan Gördüm, çok iyi bu sabah da' yazarak sevenlerinin içini rahatlattı.

 

FAÇAYI ÇİZDİRDİK

Altan Gördüm sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste tetkik yaptırdığını;'

Façayı çizdirdik. Şüpheli bir oluşumun alınması işlemi diyelim' notuyla Instagram sayfasından paylaştığı bu fotoğrafla duyurmuştu.

 

 

GÖRDÜM'ÜN KARİYERİ

1978 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne girdi. 1979-1980 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kurslarına katıldı. 1995-1996 sezonuna kadar, AST'de, oyuncu, yönetmen, yönetici ve eğitmen olarak görev yaptı. 1996-2000 yılları arasında özel nedenlerden dolayı, İzmir'de yaşadı.[reklam]

2000 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan aldığı davetle, yetişmiş sanatçı kontenjanından, Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosuna katıldı. Ankara Sanat Tiyatrosu'ndaki pek çok oyunda rol aldı. Sesli ve görüntülü olmak üzere televizyon çalışmalarını sürdürmekte.

 

Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Vahide Perçin'le evli olan Gördüm, 2013 senesinde eşi ile boşanmıştır. 1994 doğumlu Alize isminde bir kızları var. Altan Gördüm, Hayat Bilgisi dizisinde Panzer Emin Hoca karakterine, Kavak Yelleri dizisinde Kamil karakterine hayat verdi. Son olarak 2011 yılında yayınlanan Canım Babam dizisinde rol almıştır.

 

Oyuncu son olarak 'Beni Böyle Sev' dizisinde karşımıza çıkıyor.

 

 

ALTAN GÖRDÜM'DEN YENİ PROJESİ VE ÖZEL HAYATI HAKKINDA AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin