resim yok
09 Nisan 2009 - 00:00

“ALTIN Kızlar’ın yerli versiyonu bizim projemizdi ama çaldırdık.” Nurseli İdiz, “Altın Kızlar dizisini onlar değil, biz yapacaktık. Rol arkadaşlarım Sumru Yavrucuk ile Hikmet Körmükçü bana ‘Çeneni tut, diziden kimseye söz etme dedi. Ben dayanamadım. Her yerde anlatınca projeyi çaldırdık” dedi. DİZİNİN, yaş olarak bakıldığında Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Nevra Serezli ve Fatma Girik için daha uygun olduğunu söyleyen İdiz, şöyle devam etti: “Gerçi onların bu dizide oynaması daha mantıklı. Çünkü dizinin orijinalindeki gibi yaş ortalamaları 65 ve üstü. Biz o diziye çok genç kalacaktık.” Proje zaten yıllardır ortada DİZİNİN yapımcılarından Armağan Çağlayan ise “Altın Kızlar”ın yerli versiyonunu çekmeyi pek çok kişinin düşünebileceğini belirterek, “Herkes bu diziyi düşünebilir ama önemli olan Walt Disney’den haklarını satın alıp onu hayata geçirmekte... Ben bu projeyi altı yıldır, hem de aynı kadroyla çekmeyi planlıyordum. Kısmet bu zamanaymış. Yani bu projeyi başkasından duymuş ve çalmış değiliz. 1970’li yıllardan beri ortada olan projeyi biz çekince mi, çalmış oluyoruz?” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin