resim yok
02 Ağustos 2011 - 00:00

'Çocuklar Duymasın' dizisinin başarılı oyuncusu Tamer Karadağlı, Amerika'dan döner dönmez ayağının tozuyla önceki gün Zeytinburnu'nda engelli çocuklarla bir araya geldi. Beylikdüzü Perlavista AVM'de engelli çocuklarla sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen ünlü oyuncu, yakında farklı projelerde yer alacağının müjdesini verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, 48. Altın Portakal Film Festivali'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 
Hayret verici
 
Karadağlı, jüri üyeleri arasında gazeteci Ayşe Arman'ın da adını duyunca "Müjde Ar'ın başkanlık yapması, Handan İpekçi, Vahide Gördüm, Bergüzar Korel, Ayşe Kulin gibi kaliteli isimler arasında bu işlerle hiç alakası olmamış birinin olması, beni şaşırttı. Zaten üç yıldır Altın Portakal ciddiyetini kaybetti. Üstüne bir de bu insanın kadroda olması hayret verici. Umarım, bu yıl kaliteyi aşağı çekmez. Çünkü seviyeyi düşürmezler. Bu sözlerim jürideki diğer arkadaşlar için değil."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin