resim yok
10 Temmuz 2014 - 10:14
Magazin

Son dönemde dizilerin kanallar arası transfer haberlerine sıkça rastlamaya başladık.

 

Bu haberlere bir yenisi daha eklenmiş durumda.

 

Analı Oğullu dizisi hangi kanalda? Dizinin yeni adresi resmen belli oldu!

 

ARTIK KANAL D'DE

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği ve başrollerinde Sermiyan Midyat, Devrim Yakut, Durul Bazan, Gülhan Tekin, Çiğdem Tunç, Sera Tokdemir ve usta oyuncu Köksal Engür'ün rol aldığı 'Analı Oğullu' dizisi resmen Kanal D'ye transfer oldu.

 

YAPIMCIDAN ONAYLAMA GELDİ

Son günlerde bu durum belirsizliğini koruyordu ancak dizinin yapımcı tarafından Kanal D'ye transfer olduğu resmen açıklandı.

 

ÇEKİMLERİ SÜRÜYOR

Çekimlerine kaldığı yerden devam eden dizi çok yakında Kanal D'de ekranlara gelecek.

 

UYGULAYICI YAPIMCIDAN TWEET

Sevilen dizinin uygulayıcı yapımcısı Elif Yakarçelik;[reklam]

''Evet Güldür Güldür bu Perşembe sezon finali yapıyor ama Analı Oğullu çok yakında Kanal D'de başlıyor, bunu da söylemiş olayım ben arada.” mesajıyla transferi açıkladı.

 

 

DİZİNİN HİKAYESİ

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu ve başrolünü Sermiyan Midyat'ın yazdığı 'Analı Oğullu'da Mardinli bir ailenin İstanbul'a geliş hikayesi anlatılıyor.

 

YENİ KANAL, YENİ BEKLENTİLER

Dizinin Show TV macerasının pek iyi geçtiği söylenemez. Dizi, aldığı izlenme oranları ile beklentinin altında kalmış ve kısa bir süre sonra Show TV tarafından yayından çekilmişti.

Bakalım 'Analı Oğullu'nun yeni kanalındaki ekran macerası nasıl geçecek...

 

 

ANALI OĞULLU'NUN 'MERDAN'INDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin