Ann Morgan Guilbert hayatını kaybetti

The Dick Van Dyke Show'un yıldızından üzücü haber...

Volkan Küçükel
16 Haziran 2016 - 17:47
Magazin

The Dick Van Dyke Show'un yan kapı komşusu Millie Helper'a hayat veren Ann Morgan Guilbert 87 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir kanser tedavisi görmekte olup yaşam mücadelesi veren aktrisin 14 Haziran'da Los Angeles'ta hayatını kaybettiği öğrenildi. Açıklama aktrisin kızı Nora Eckstein tarafından Associated Press'e yapıldı.

UNUTULMAZ KARAKTERLERE HAYAT VERMİŞTİ

Minneapolis, Minnesota doğumlu Guilbert, 60'lı senelerin klasikleşmiş Van Dyke serisinde Laura Petrie'nin şımarık arkadaşı Millie Harper karakteriyle hafızalara kazanmıştı.

90'lı yılların sitcom'u The Nanny'nin enerjik büyükannesi Yetta Rosenberg karakteri ile de uzun seneler izleyicilerin karşısına çıkan aktris son dönemde ise CBS komedisi Life in Pieces, HBO'nun Getting On ve bir bölümlüğüne ABC'nin Grey's Anatomy dizilerinde de rol almıştı.

16-06/16/ann-morgan-guilbert-435.jpg

Televizyon dışında Broadway'de de yıldızı parlayan bir isim olan Guilbert; A Naked Girl on the Appian Way, Arsenic and Old Lace ve To Kill a Mockingbird gibi prodüksiyonların kadrosunda yer almıştı.

1953'ten boşandıkları 1966 yılına kadar evli kaldığı yapımcı-yazar George Eckstein'dan aktris Hallie Todd ve oyuncu koçu Nora Eckstein olmak üzere iki çocuğu bulunan Guilbert, boşanmasının ardından 1967'de evlendiği Guy Raymond ile Raymond'ın 1997'de ölmesine kadar evli kalmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin