resim yok
21 Aralık 2011 - 00:00

 

Sergen Yalçın, iki kez basına yakalandığı Melike İpek Yalova için, "Melike ile şu an beraberiz desem de yalan olur, değiliz desem de. Ortada henüz net bir durum yok ama aramızda elektriklenme var" dedi.
 
İki kez basına yakalanan Sergen Yalçın ve Melike İpek Yalova aşklarını inkâr etmeye devam ediyordu. Geçtiğimiz akşam Yalova'nın Nişantaşı'nda bir benzin istasyonunda Sergen Yalçın'ın otomobiline bindiği ve birlikte Yalçın'ın Polat Towers'taki evine gittiği görüntülenmişti.
 
Sergen Yalçın sonunda itiraf etti. Yalçın, "Melike ile şu an beraberiz desem de yalan olur, değiliz desem de. Ortada henüz net bir durum yok" dedi. Yalçın, Melike İpek Yalova'nın çok tatlı ve güzel bir kız olduğunu, bir erkek olarak beğendiğini söylerken, "Aramızda bir elektriklenme var, yarın ne olur bilemem" dedi.
 
Yalçın daha önce aynı eğlence kulübünden çıktığı Melike İpek Yalova için, "Bekar bir erkeğim ama böyle yakıştırmalar yapmayın, yanlış olur" demişti.
 
Bu arada Sergen Yalçın, 2012 Cadillac Escalade satın aldı. Otomobilin camlarının tamamının siyah olması dikkat çekti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin