Aramızda Kalsın güçlü oyuncu kadrosuyla geliyor!

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın yanı sıra ekranın sevilen oyuncuları Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk, Aramızda Kalsın ile Star'da seyircisiyle buluşuyor.

resim yok
19 Eylül 2013 - 15:47
Magazin

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın yanı sıra ekranın sevilen oyuncuları Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk, Aramızda Kalsın ile Star'da seyircisiyle buluşuyor.

 

İşte detaylar:

 

GERİ SAYIM

Aramızda Kalsın ilk bölümüyle 19 Eylül Perşembe akşamı 20.00'de ekrana geliyor.

Başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un paylaştığı “Aramızda Kalsın”ın çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı.

Eylül ortasında seyircisiyle buluşması beklenen dizi için uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Uğur Yücel ve Binnur Kaya kamera karşısına geçti.

 

İÇİMİZİ ISITACAKLAR

Dizide Bahattin ve Hüsne karakterleriyle izleyeceğimiz ikili özleyenlerin içini ısıtacak.

 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Dizinin daha önce açıklanan kadrosunda bulunan Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Binnur Kaya'dan sonra Muhteşem Yüzyıldan tanıdığımız Şehzade Cihangir Aybars Kartal Özson ile yine aynı dizide Mihrimah Sultanın çocukluğunu oynayan Melis Mutluç da dahil oldular.

Geçtiğimiz yıl yine TMC’ye ait olan ve başrollerini Bülent İnal ile Gülcan Arslan’ın paylaştığı “Bir Çocuk Sevdim” dizisinde küçük Hasan’ı oynayan Aybars Kartal Özson ve Yol Arkadaşım dizisinde Özge Özberk’in kızını oynayan Melis Mutluç Gökçe Bahadır’ın çocuklarını oynayacaklar.

 

ARAMIZDA KALSIN DİZİSİNİN KONUSU

Gaziantepli bir ailenin İstanbul’daki yaşam mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizi aşçı Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır’ın yaşayacağı aşk etrafında şekillenecek.[reklam]

Yadigar'ı Gökçe Bahadır’ın oynayacağı dizide Bahadır; iki çocuklu, İstanbul’a gelmesiyle hayatı değişen lafını esirgemeyen cin gibi bir kadın rolünde…

Dizinin senaryosu daha çok Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır aşkı etrafında ilerliyor.

Ömründe hiç başka bir şehre gitmemiş, otuz yaşında, iki çocuklu dul bir kadının hayatı eğlenceli bir peri masalına dönüşebilir mi? Bu hayat Yadigar’ınsa ve Hüsne, Bahattin, Civan ile yola çıkmışsa, evet! Yadigar’ın bu masalı yaşayabilmesi için, bazı kabusları görmesi gerekmişti.

Yadigar, ''Ömrümün en kara günü'' dediği günde, ilk kez gerçek bir aileye ve büyük bir aşka; izleyiciler de özledikleri sıcak, samimi ve bir o kadar eğlenceli aileye kavuşacak.

 

 

STAR TV DİZİLERİ YENİ SEZONDA SÜRPRİZLERLE GELİYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin