Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk'e taksici sürprizi!

Eğlence çıkışı taksici sürprizi!

resim yok
17 Ocak 2014 - 09:54
Magazin

Eğlence çıkışı taksici sürprizi!

15 dakika taksi beklediler...

 

İşte geceden objektife takılanlar:

Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, eğlence çıkışı taksisiz kaldı.

 

ADRES: BEYOĞLU

Genç oyuncular Aras Bulut İynemli ile Engin Öztürk, önceki akşam Beyoğlu Hayal Kahvesi'ndeydi.

 

KARŞIYA GEÇMEK İSTEMEYİNCE...

Çıkışta taksiye binen ikili, taksicinin Anadolu Yakası'na gitmek istememesi üzerine araçtan inip 15 dakika taksi beklemek zorunda kaldı.

 

SON FİLMİYLE GÜNDEMDE

Aras Bulut İynemli son dönemde Çağan Irmak'ın filmi 'Tamam mıyız?'daki rolüyle gündemden düşmüyor. İşte filmle ilgili Selcan Aydın'ın kaleme aldığı bir eleştiri yazısı:

 

TAMAM MIYIZ?

''Çağan Irmak’ın fimlerini takip edenler bilirler. Onun filmlerinden çıktığınızda kursağınıza bir şey oturur. Çoğunda hüngür ağlarsınız ama anlatımı o kadar gerçektir ki, ağlasanız da rahatlayamazsınız. Bunun en iyi örneğini Babam ve Oğlum'da gördük. Bir yandan hıçkırıp, birkaç saniye sonra kahkaha attırmak her yönetmenin/senaristin harcı değil.

 

Babam ve oğlum kadar derin olmasa da 'Tamam mıyız?' da size farkında olmadığımız belki de hiç bu kadar deriniyle düşünmediğimiz şeyleri düşündürtecek. Bir röportajında Çağan Irmak bu filmle ilgili iddialı olmadıklarını söylemişti. Gittim, izledim. İddialaşmak için ortada yarışacak bir şeyler olmalı.[reklam]

Sanırım Çağan Irmak kimseyle yarışmadığı için böyle bir cümle kurdu. Film yine o kadar gerçek ki size çok fazla şey düşündürecek.

Hikaye ve anlatım çok güzel ayrı ama oyuncular ayrı ayrı çok çok iyiler. Öncelikle filmin başında Deniz Celiloğlu'nu çok düz ve role yakışmamış buldum ama dakikalar ilerledikçe bu düşüncemden utandım. O kadar güzel oynamış, o kadar güzel oturmuş ki o role… Sumru Yavrucuk ve Zuhal Gencer Erkaya zaten yıllardır çok beğenerek ve takdir ederek izlediğim isimler. Onlarla ilgili fikrim yine değişmedi.

 

Ben asıl Aras Bulut İynemli’den bahsetmek istiyorum. Engelli bir insanı canlandıran Aras'ı daha önce izlememiştim. Filmden çıktım ve internete girip Aras’ın gerçekten engelli olup olmadığını araştırdım.

 

Evet, o kadar ama o kadar iyi oynamıştı ki bunu düşündürdü. Hikayeyi anlatmayacağım fakat hayatına biraz 'farkındalık' isteyen herkes sinemaya gidemese bile dvdsini alıp arşivinde barındırmalı diye düşünüyorum.''

 

 

DOĞUM GÜNÜNDE EŞİNE 1.5 MİLYON LİRALIK HEDİYE! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin