Aras Bulut İynemli'nin takıntısı ne?

Atatürk filmindeki rolüyle adından sıkça söz ettiren Aras Bulut İynemli bir derginin Ocak sayısı için objektif karşısına geçti. İynemli hayattaki duruşu ve takıntılı halleriyle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Berfin Sengil
03 Ocak 2024 - 10:11
Magazin

Erdal Beşikçioğlu ile rol alacağı yeni dizisi Deha için gün sayan Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz yıl Atatürk filminde canlandırdığı rolle çok konuşuldu. Genç oyuncular arasında belirgin bir başarısı bulunan Aras Bulut İynemli hayatına dair açıklamaları ise L'Officiel Hommes için kamera karşısına geçtiğinde aktardı.

Sevmekle ilgili takıntıları olduğunu söyleyen Aras Bulut İynemli, "İyi niyete de takıntılıyım. Çünkü bir işi sadece para kazanmak için yapıyor olduğunda o hissediliyor. Kamera da öyle bir şey ki, seyircinin de onu hissettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Atatürk filminin ikinci kısmı 5 Ocak'ta vizyona girerken, Deha dizisi de yakında seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin