Arka arkaya iki çocuk trendi!

Ünlüler, ilk çocuklarını dünyaya getirdikten sonra pek ara vermeden ikinci çocuklarına hamile kalıyor.

resim yok
27 Kasım 2013 - 09:52
Magazin

Ünlüler, ilk çocuklarını dünyaya getirdikten sonra pek ara vermeden ikinci çocuklarına hamile kalıyor.

 

TRENDİN SON TAKİPÇİSİ

Trendin son takipçisi, oyuncu Drew Barrymore.

Hollywood'un ünlü isimleri kariyerlerini rayına oturtup evleninceye kadar geçen senelerin acısını arka arkaya çocuk yaparak çıkartıyor.

35'lerine doğru ancak evlenen yıldızlar, ilk çocuklarını dünyaya getirdikten sonra çok zaman kaybetmeden ikinciyi doğuruyor.

Bu trendin son takipçisi ise Drew Barrymore...

38 yaşındaki ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıkladı.

Olive isimli kızı henüz 14 aylık olan Barrymore, çocukluğu boyunca hep bir kardeşi olmasını istediğini ve bu yüzden de hiç düşünmeden ikinci çocuğuna hamile kaldığını söylüyor.

Geçtiğimiz günlerde eşi Will Kopelman ile bir davete katılan Drew Barrymore, gazetecilere;

"İlk bebeğime hamileyken daha tedirgin ve huzursuzdum. Oysa şimdi anın tadını daha çok çıkartıyorum ve daha mutluyum" açıklamasında bulunmuştu.[reklam]

KALABALIK AİLE

Trendi ilk ortaya çıkartan Jessica Simpson ise, bir yıl arayla hamile kalmasına Hollywood'daki birçok insanın güldüğünü ancak herkesin sonunda kendisine hak verdiğini söylüyor.

Simpson;

"Kalabalık bir aile istedim. 30'larından sonra ilk çocuğunu doğuran kadınların ne yazık ki çocuk yapmaya üç-dört sene ara vermeleri pek mümkün değil" diye konuştu.

 

FERGIE DE...

Kısa süre önce ilk çocuğunu dünyaya getiren 38 yaşındaki şarkıcı Fergie de bir an önce hamilelik kilolarından kurtulup ikinci kez hamile kalmak istediğini söylüyor.

 

 

ÜNLÜ İSMİN KUSURSUZ GİYİMİNİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin