resim yok
15 Şubat 2012 - 00:00

 

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar yazdı:
 
Şu 'Arka Sokaklar'da (Kanal D) Hüsnü Çoban (Hüsnü Ç. mi desek?) komiserin büyük kızı daha önceki yıl üniversite sınavı için dershaneye gitmiyor muydu? Hani önceki akşam öyle gelinlik hazırlıklarında filan görünce afalladım bir anda. Yıllar hızlı geçti de arada bir şeyleri mi atladık diye düşündüm, ama mümkün değil. Gözünü sevdiğimin 'Arka Sokaklar'ı 7/24 yayında... Sonuç itibarıyla bu Hüsnü Ç.'nin yüzü gülmeyecek mi hiç? Bunun daha emekliliği var. Her gün yeni bir masrafla nasıl başa çıkacak bu adam. Bak artık yaşlandı, koşunca nefesi de daralıyor. İster misin hık diye gidiversin? Yapmayın, bu dizinin Rıza Baba'yla birlikte en sahici karakteri Hüsnü Çoban'ıma lütfen acıyın sayın senaristler!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin