resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Zeki Alasya, Arka Sokaklar’a konuk oyuncu olarak katılıyor.

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne, Zeki Alasya konuk oyuncu olarak katılıyor.

Usta oyuncu dizide, emekli kasa hırsızı Vasıf Koç karakterini canlandıracak.

Alasya diziye nasıl bir hikaye ile dahil olacak?

Cezaevinden yeni çıkan Vasıf, dağılan ailesini ararken, ona eksi dostu Rıza Baba ve ekibi yardımcı olacak.

 

Kızını kim canlandıracak?

Zeki Alasya’nın kızını da başarılı oyuncu Özgül Sağdıç canlandıracak.

 

Bu hafta neler olacak?

 

Arka Sokaklar'da ekip, başında Baris adlı bir Rus’un bulunduğu ve Türk ortağı Adem’le uyuşturucu kaçakçılığı yapan, Rus uyuşturucu mafyasını çökertmek için harekete geçiyor.

 

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor.

Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Rus uyuşturucu mafyasının başındaki Boris, Türk ortağı Adem’le uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır. Narkotik komiseri Selim, işi nasıl yaptıklarını öğrenebilmek için operasyon kapsamında aralarına girer. Yanında taşıdığı, içine kamera yerleştirilmiş sigara tabakasıyla Boris’in sahibi olduğu restorana gider. Rıza Baba başta olmak üzere bütün ekip, Selim’in dönüşünü bekler. Selim’i dönüşte trafik ekipleri durdurur. Selim polis kimliğini çıkaracakken susturucu takılmış silahla vurularak öldürülür.

[reklam]

Aynı yerden biraz önce geçen ekip, ihbar üzerine geldiğinde Selim’in cesedini bulur. Kovanlar ve polislerden eser yoktur. Ekip parmak izi dahi bulamazken son anda stickerlardan birinde bir parmak izi olduğu anlaşılır. Parmak izinin sahibi Sönmez, o geceki sahte polislerden biridir.

 

Çalıştığı hangarda ekibe, Selim’i Basri’nin öldürdüğünü söyler. Ekip, Sönmez’in verdiği adrese giderken telsizden anons geçerler. Telsizi açık olan Taşkın’ın canı sıkılmıştır. Ekip balıkçı barınağına vardığında Basri’nin cesediyle karşılaşır. Herkes ekip içinde bir çürüğün olduğunu anlar. Rıza Baba ve ekip, Rus şebekeyi çökertmenin ve emniyetten bilgi sızdıran çürüğü bulmanın peşine düşerler. Emniyet bütün polislere iki maaş ikramiye verir ancak, Rıza Baba ve ekibi ikramiyelerini Selim’in ailesine bağışlamak isterler.


Pınar ve Ali’nin girdikleri kooperatifte tamamlanan evleri teslim edilir. Rıza Baba gidecek olmalarını bir türlü kabul edemez ve onlara bu durumdan memnun olmadığını söyler. Ali ve Pınar ne yapacaklarını bilemezler.

Yayın Tarihi: 19 Nisan Cuma / 2013
Yayın Saati: 20.00

 

 

ARKA SOKAKLAR 283. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır!

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ (08-14 NİSAN) DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin