resim yok
04 Ocak 2012 - 00:00

 

Bir yıllık ilişkilerini geçen ağustosta noktalayan Şahin Irmak ve Gülcan Arslan, aylar sonra objektife yine birlikte yansıdı.
Aylar sonra bir arada       
 
Sık sık yaşadıkları tartışmalar nedeniyle ilişkilerini noktalamak zorunda kalan Şahin Irmak ve Gülcan Arslan, önceki gün Nişantaşı’ndaydı... Yaklaşık bir yıllık beraberlikleri geçtiğimiz ağustos ayında noktalayan iki genç oyuncu, City’s çıkışı birlikte görüntülendi.
 
Karşılaştık, konuştuk     
 
Irmak ile ayrılık sonrası hakkında “Yaşadığım en güzel beraberlikti. Onu uzaktan da olsa çok seveceğim” dediği Arslan’ın bir arada olması, eski aşkın alevlendiği yorumlarına yol açtı. Ancak Gülcan, yaptığı şu açıklamayla kapıları kapattı: Aramızda hiçbir şey yok. Karşılaştık ve konuştuk. Arkadaşız sonuçta...”    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin