Arrow'un 2. sezonunda yeni bir karakter daha!

Firefly dizisindeki Dr. Simon Tam karakteri ile tanıdığımız Sean Maher, DC Comics karakteri Green Arrow'a dayalı olarak geliştirilen son dönemin popüler dizilerinden Arrow'a konuk oluyor!

resim yok
24 Ekim 2013 - 15:51
Magazin

Firefly dizisindeki Dr. Simon Tam karakteri ile tanıdığımız Sean Maher, DC Comics karakteri Green Arrow'a dayalı olarak geliştirilen son dönemin popüler dizilerinden Arrow'a konuk oluyor!

 

YENİ KARAKTER

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Sean Maher dizide kötü karakter Mark Scheffer olarak karşımıza çıkacak.

Scheffer, DC Comics orijinal serisinde kötü karakter Shrapnel olarak biliniyor.

Karakter dizinin hikayesinde Starling City'de terör estirmeye hazırlanan bir bombalı saldırgan olarak belirecek ve Sebastian Blood (Kevin Alejandro) için bir tehdit olacak.

 

NE ZAMAN?

Aktörü ikinci sezonun 10. bölümünde izleyeceğiz.

Maher'ın Firefly ve Serenity yapımlarından eski rol arkadaşı Summer Glau da yinelenen bir rolle Arrow'un ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olmuştu.

 

DİZİ KARİYERİ

38 yaşındaki Maher dizi kariyerinde ayrıca Make It or Break It (Marcus) ve The Playboy Club (Sean Beasley) gibi dizilerde de yinelenen rollerle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

 

HİKAYESİ

Arrow'un hikayesi şöyle: Bir gemi kazasında kaybolan milyarder playboy Oliver Queen’in, beş yıl boyunca ölü olduğu sanılır. Pasifik’te ücra bir adada yaşadığı keşfedilinceye kadar tek bir düşüncesi, tek bir hedefi olmuştur genç adamın. Kurtulmak![reklam]

Yaşadığı yer olan Starling City’ye döndüğünde onu, üzerine titreyen annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi arkadaşı Tommy karşılar. Ancak adada çektiği sıkıntıların değiştirdiği farklı bir Oliver vardır karşılarında. Geri dönmüştür fakat gemi kazası geçiren çocuk olarak değil, şehrini zehirleyenlere adalet getirecek adam olarak…

Oliver, dönüştüğü bu yeni adamla ilgili gerçeği gizlerken, gençken yaptığı eylemleri de telafi etmeye çalışır. Gizemli kahramanımız, kendisine yakın olanlarla tekrar bağlantıya geçerken, ailesinin yanlışlarını düzeltmek, toplumdaki sorunlarla mücadele etmek ve Starling City’yi eski ihtişamlı günlerine geri döndürmek için gizli kimliği Arrow’u oluşturur. Oliver, gündüzleri eskiden olduğu gibi varlıklı, umursamaz, pervasız çapkın rolünü oynarken, geceleri şehrin koruyucu meleği, okçu Arrow’a dönüşür.

Ancak eski kız arkadaşı Laurel'ın babası olan Dedektif Quentin Lance, bu yasadışı koruma görevlisini tutuklamaya kararlıdır. Bu arada Oliver’ın annesi Moira, ölümcül gemi kazasıyla ilgili belli ettiğinden çok daha fazlasını bilmektedir...

 

Dizi, sezonun yeni bölümü 'Crucible' ile 30 Ekim tarihinde The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

 

SHOWTIME'DAN İKİ DİZİSİNE YENİ SEZON ONAYI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin