resim yok
22 Ekim 2011 - 00:00

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu tam 1 sene önce Nişantaşı'nda sarmaş dolaş görüntülendiler!

 

 

O zaman, sadece arkadaşız diyen ikili arasında son birkaç aydır aşk başladığı ortaya çıktı. Güzel manken Yağtu'nun Yılmaz'ın evinde kaldığı iddia edildi...

"Değişmeyen tek şey değişimdir" sözü Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun ilişkileri için söylenmiş! Yılmaz'la Yağtu, 1 sene önce Nişantaşı'nda bir barda eğlendikten sonra çıkışta sarmaş dolaş görüntülendiler. İkili, resimlerini çeken gazetecilere sadece arkadaşız dedi. Bu olayın ardından güzel manken, oyuncu Serkan Altunorak ile elele gece gezmelerine çıktı. Yılmaz'sa bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Cansu Dere'ye döndü.

Aradan geçen 1 senede köprünün altından çok su aktı. Bugünlerde sanat camiasında insanların tek konuştukları konu Yılmaz ile Yağtu'nun aşkları! 1 sene önce sadece arkadaşız diyen Yılmaz ile Yağtu birkaç ay önce aşk yaşamaya başladılar. Güzel mankenin, son birkaç haftadır ünlü komedyenin Levent'teki evine taşındığı ve orada kaldığı söyleniyor. Dostları, ikilinin çok mutlu olduklarını anlatıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin