Asena - Caner Erkin çifti boşanıyor mu?

Asena Erkin, boşanma dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.

resim yok
04 Aralık 2013 - 15:42
Magazin

Asena Erkin, boşanma dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.

Asena Erkin, eşi Caner'in önceki günkü bir davete yalnız katılmasıyla ilgili;

''Oğlum hasta, bu yüzden Caner yalnızdı. Boşanmıyoruz.'' dedi.

 

HER GÜN YENİ BİR GELİŞME!

Herkesin yakından takip ettiği Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ve popçu Berkay arasındaki skandalla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

 

ASENA ERKİN: BOŞANMIYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Berkay'la Akmerkez'in Bebek odasından çıkarken yakalanarak gündeme yerleşen Asena Erkin, hakkındaki aşk iddialarını yalanlamaya devam ediyor.

''Ben çok büyük bir durumun içine düştüm, daha doğrusu düşürüldüm'' diyen Asena Erkin, eşi Caner'in önceki günkü bir davete yalnız katılmasıyla ilgili;

''Oğlum hasta, bu yüzden Caner yalnızdı. Boşanmıyoruz''

şeklinde bir açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu.

 

CANER: EŞİME GÜVENİYORUM

FB'li futbolcu Caner Erkin, eşi Asena Erkin'in şarkıcı Berkay'la aşk yaşadığı iddiası için ''Eşime güveniyorum'' demişti.[reklam]

BERKAY'A KIRMIZI KART

Yılın skandalında ilk darbe Berkay'a geldi. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Berkay'ın önce Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken çekilen görüntüleri basına yansıdı. Bu fotoğraf üzerine iş görüşmeleri yaptıklarını söyleyen ikilinin bu kez aylardır bilinen Londra fotoğrafları günyüzüne çıktı.

 

BARDAĞI TAŞIRAN FOTOĞRAFLAR

Akmerkez fotoğraflarından sonra Berkay'a işin aslını soran patronu Polat Yağcı, ünlü popçunun "Aramızda arkadaşlıktan öte bir şey yok, bana inan" açıklamasını duydu. Yağcı, birlikte sanatçısına inandı. Ancak Berkay'ın Londra'da Asena Erkin ile sarmaş dolaş pozları bardağı taşırdı.

 

İYİCE BUNALIMA GİRDİ

Bunun üzerine Berkay'ın önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak albümünü çıkarmama kararı alan Yağcı; ünlü popçunun kliplerinin de yayınlanmasını durdurdu. Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı, "Berkay'a kırmızı kart gösterdim" dedi. Bu gelişme üzerine iyice bunalıma giren popçunun ise bir süreliğine Londra'ya gidip orada kalacağı söyleniyor.

 


 

ASENA ERKİN İLE BERKAY SKANDALININ İLK KAYBEDENİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin