Asena Erkin boşanmak istiyor! Yolun sonu mu?

Odaları ayırdılar! Asena Erkin boşanmak istiyor!

resim yok
30 Aralık 2013 - 10:19
Magazin

Odaları ayırdılar!

Asena Erkin boşanmak istiyor!

İşte detaylar:


Akmerkez'deki bebek odası skandalıyla magazin gündemini uzun süre işgal eden Asena Erkin'in kocası Caner Erkin'den boşanmak istediği iddia edildi.

 

BOŞANMAK İSTİYOR

Pop müzik sanatçısı Berkay'la samimi fotoğrafları basına yansıyan, Fenerbahçe'nin ve A Milli futbol takımının başarılı oyuncularından Caner Erkin'in eşi Asena Erkin boşanmak istiyor.

Berkay ve Asena'nın aralarında çıkan aşk dedikodularını iki taraf da her fırsatta yalanlamıştı.

Çıkan haberlere daha fazla dayanamayan Asena Erkin'in boşanma isteğini ise eşi geri çevirdi.

 

''BENİ BOŞA ARTIK!''

Erkin çiftinin yakın çevresinden alınan bilgiye göre Asena eşine "Caner beni boşa artık" dediği öğrenildi.

Eşinin bu isteğini şaşkınlıkla karşılayan ve kendisine "Hayır" cevabını veren Caner, eşine güvendiğini her röportajda dile getirdi.

Caner Erkin'in oğullarının gelişimini ve kariyerini kötü etkileyeceğini düşündüğü için boşanma taraftarı olmadığı öğrenildi.

 

ARTIK FORMALİTE Mİ?

Ayrıca çiftin artık evlilik hayatını formalite olarak sürdürdüğü ve odalarını ayırdığı konuşuluyor.

Caner Erkin'in 'ASE 88' markasıyla moda tasarımları yapan eşi için kurduğu 'Erkin 88' adlı moda şirketinden hiç hisse vermemesi geçen hafta basına yansımıştı.[reklam]

ERKİN'İN SAHADAKİ İŞLERİ İSE YOLUNDA!

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin, dün kazandıkları Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sol bekte gösterdiği performansla milli takımın da değişmezleri arasına giren Caner Erkin maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Yanal ile Manisa'da beraber çalıştığını ifade eden 25 yaşındaki kanat oyuncusu, ''Aykut Hoca zamanı fazla oynama imkanı bulamadım ama Ersun Hoca beni Manisa'da da sol bek oynatmak istiyordu...'' dedi.

İlk yarıya iyi başlamadıklarını belirten Caner, "Ama ikinci yarı tempoyu yükselterek fark yarattık. Böyle devam edip şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şans buldum ve iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Umarım böyle devam eder.'' diye konuştu.

Yayıncı kuruluş muhabirinin "Kendini nasıl görüyorsun" sorusuna Caner Erkin, ''Ben kendim hakkında performans yorumu yapmıyım, yorumcular yapsın."Böyle devam edersek şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Takım olarak gollere çok sevindiklerini ifade eden Caner, ''Çok seviniyoruz gollere. Takımdaki arkadaşlık artık çok üst seviyede. Kim gol atarsa onu samimiyetten dövüyoruz. Ben de dayak yedim tabii ki. Maçı değerlendirmek gerekirse. Çok seviniyoruz gollere. Takımdaki arkadaşlık artık çok üst seviyede. Kim gol atarsa onu samimiyetten dövüyoruz. Ben de dayak yedim tabii ki'' ifadelerini kullandı.

 

 

KENDİ NİŞAN KUTLAMASINDA ARKA KAPIDAN KAÇAN FUTBOLCU KİM? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin