A.Ş.K. dizisine bomba transfer!

Daha önce Samanyolu, Ay Tutulması, İzmir Çetesi ve Krem gibi dizilerde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Kenan Ece, A.Ş.K. dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

resim yok
22 Ekim 2013 - 13:01
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor.

 

YENİ İSİM

Daha önce Samanyolu, Ay Tutulması, İzmir Çetesi ve Krem gibi dizilerde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Kenan Ece, A.Ş.K. dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

 

KARAKTERİ

A.Ş.K. dizisinde Kenan Ece, Aslı Tandoğan'ın hayat verdiği Şebnem karakterinin eski sevgilisi Hakan karakterine hayat verecek.

 

NE ZAMAN GÖRECEĞİZ?

Kenan Ece, diziye 4. bölümden yani bu haftadan itibaren dahil olacak.

A.Ş.K. dizisi yeni bölümüyle 23 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...

 

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Derin bir aşk duyduğu Kerem’den ansızın ayrılma kararı alan Şebnem, herkesin hayatını bir anda altüst eder. Her şey hayalini kurduğu şekilde ilerlerken Kerem’in beklenmedik teklifi karşısında şaşıran Şebnem, içinde bulunduğu çaresizliğin bir kez daha farkına varır.

Onun için tek çare, hastalığın onu götürdüğü yolda yalnız başına yürümektir. Gerçekleştiremeyeceği hayaller kurmanın ne ona ne Kerem’e ne de ailesine bir mutluluk getirmeyeceğini bir kez daha anlar. Kararını verir, buralardan mutlaka gitmelidir.

Neslihan, kızının Kerem’den ayrılma kararının ardından gelecek gelişmelerden habersiz, Şebnem ve Can’la hayatının en güzel gününü geçirir. Bu sırada Kerem ve Azra ise, Şebnem’in bu kararı ile iyice çıkmaza girerler.

Abdurrahman bir an için soluk aldırmaz. Artık onlar için de tek kurtuluş kaçmaktır. Ama bu kaçış hiç de sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Şebnem ise uzaklara gitmeyi planlarken kendini bambaşka bir yolda bulur.

Yeni bölüm 23 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'de Kanal D'de...[reklam]

DEDİKODULARA NOKTA KOYULDU

Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında olan A.Ş.K. dizisinin setinde tartışma çıktığı iddialarına yapımcı Faruk Turgut geçtiğimiz günlerde cevap vermişti. Bu hafta 4. bölümüyle ekranlara gelecek dizide Aslı Tandoğan'ın dizinin yapımcısı Faruk Turgut'la tartıştığı iddia edilmişti.

Tandoğan'ın Turgut'a kendisinin görüntülerinin Hazal Kaya'nınkinden daha az olduğu sert bir biçimde söylediği, bunun üzerine 3. bölüm fragmanında Tandoğan'ın görüntülerine Hazal Kaya'nın görüntülerinden daha fazla yer verildiği iddia edilmişti.

A.Ş.K. dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, "Bazı internet sitelerinde aslı Tandoğan la benim aramda geçtiği yazılan tanıtım tartışması asılsız ve yalandır" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

A.Ş.K.'IN CAN'I KAAN URGANCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI BURADA!

 

Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin