Aşk Emek İster'de Leyla ve Deniz arkadaş oluyor! [Video]

'Aşk Emek İster' 09 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de heyecan dolu yeni bölümüyle Show TV'de!

resim yok
07 Haziran 2013 - 12:20
Magazin

Aşk Emek İster'de Deniz ve arkadaşları Neşe için sürpriz doğum günü kutlamasını yapmak üzere Leyla ile kafesi için anlaşırlar.

Demir buna engel olmak istese de başaramaz.

Demir bir yandan kendisini takip eden gizemli kişi ya da kişileri bulmaya çalışırken, oyunun sonuna geldiğini düşünür ve Deniz’e sırrını itiraf etmeye karar verir!

LEYLA VE DENİZ ARKADAŞ OLUYOR!

Demir, Derya ve Kerem’in ayarladığı sürpriz buluşmada Deniz ile bir araya geleceğini öğrenince şok olur!

Deniz’e yakalanmamak için aklına gelen çılgın fikri uygular.

Berna Celal’in mirasına konmanın ve Leyla’yı akıl hastanesine kapatmanın planlarını yapmaktadır.

Celal ise Berna’nın kendisini aldattığından ve planlarından habersiz Hikmet’in haberi olmadan fabrikadan kar elde etmenin peşindedir. Demir, Sami ve Celal’in gizli saklı yürüttükleri plana şahit olur ve bu işin peşine düşmeye karar verir.

Deniz ve arkadaşları Neşe için sürpriz doğum günü kutlamasını yapmak üzere Leyla ile kafesi için anlaşırlar. Demir buna engel olmak istese de başaramaz.

Demir bir yandan kendisini takip eden gizemli kişi ya da kişileri bulmaya çalışırken, oyunun sonuna geldiğini düşünür ve Deniz’e sırrını itiraf etmeye karar verir!

Aşk Emek İster” 09 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de heyecan dolu yeni bölümüyle Show TV’de!
[reklam]
Dizi hakkında

Yapımcılıgını Birol Güven’in yaptığı, yönetmenligini ise Hamdi Alkan’ın üstlendigi, başrollerini Ekin Türkmen, Furkan Palalı ve Müge Boz’un paylaştığı romantik komedi dizisi olan Aşk Emek İster’in senaryosu Birol Güven, Özlem Elginöz ve Yelda Açıkgöz tarafından yazılıyor.

Zengin bir fabrikatör olan Hikmet Bey’in oğlu Demir, eğitim için gittiği Amerika’dan döner. Okulunu bitirip de diploma sahibi olmayı başaramadığı için babası ona kızgındır. Demir bu kızgınlığın fazla sürmeyeceğini, şirketlerinin başına geçeceğini zannederken, babası Hikmet Bey’in kendisi için çok daha başka planları vardır.

Hikmet Bey, bundan böyle şımarık oğlunun hayatı tanıması ve işi en alt basamaktan öğrenmesi için onu fabrikalarından birinde işçi olarak çalıştıracaktır. Demir bu planı duyduğunda şok olur. Patronun oğlu olarak, kendi fabrikasındabir işçi gibi çalışacak ve kimse onun gerçek kimliğini bilmeyecektir. Demir babasının bu isteğine karşı çıkar. Hikmet Bey ise Demir’e bu planı kabul ettirmenin bir yolunu bulacaktır. Demir istemeyerek gittiği fabrikada Deniz adlı işçi kızı görür görmez vurulur. Bundan sonra Demir ve fabrikadaki birbirinden renkli diğer karakterler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!...

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

DİZİ DÜNYASINDA SÜRPRİZ AŞK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin