resim yok
06 Temmuz 2012 - 00:00

 

Berrak Tüzünataç ile “Adını Feriha Koydum” dizisinin Emir’i Çağatay Ulusoy’un Çeşme’de şezlongta öpüşürken kameralara yakalanması gündeme bomba gibi düştü
Önceki yıl Şahan Gökbakar’la balkonda öpüşürken yakalandıktan sonra uzun süre gündemde kalan Tüzünataç’ın bu kez Çeşme’de arkadaş ortamında kendisinden 6 yaş küçük Ulusoy ile başlayan beraberliği konuşulmaya başlandı. Gazeteciler tarafından görüntülenince çok sinirlenen Tüzünataç sessizliğini korurken Çağatay Ulusoy’un menajeri Selin Boronkay, “Ortada bir aşktan bahsedemeyiz. Buna tatilde başlayan bir yakınlaşma diyebiliriz. Arkadaş ortamında başlayan bir elektriklenme. Birkaç günlük yeni bir şey” dedi. Boronkay, Ulusoy’un daha önce yaptığı “Bu camiadan biriyle olmam” şeklindeki açıklamasıyla ilgili “Çağatay 22 yaşında bir oyuncu. O sözü röportajlarında evlilik konusuyla ilgili sorular üzerine kurdu. Bu durum için geçerli bir laf değil” açıklamasını yaptı. Berrak Tüzünataç dün tüm gün twitter’da TT listesinde yer aldı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin