resim yok
21 Ekim 2010 - 00:00

Bitmeyen Şarkı'nın setinde bu hafta dizideki kavga gerçek oldu. Feraye'ye aşık olan Servet, Yaman'ın sevdiği kadın ile evlendiğini öğrenince deliye döndü. Servet rolünü canlandıran Tuncer Salman'la Yaman rolünü canlandıran Bülent İnal bu bölümde yumruk yumruğa kavgaya tutuşuyor. Çekimleri Çeşme'de gerçekleşen dizinin setinde iki sanatçı rol gereği birbirine vurmaya başladı. Rolüne tamamen konsantre olan Bülent İnal, kendini kontrol edemeyip Tuncer Salman'a sert bir yumruk attı. Yüzünü yumruktan kaçıramayan Tuncer Salman burnuna çok sert bir darbe aldı. Tuncer Salman'a setteki sağlık ekibi hemen müdahale etti. Buz kompleksiyle tedavi edilen oyuncunun burnunun şişinin inmesi için sete iki saat ara verildi. Çekimler sonunda iki usta oyuncunun gösterdiği muhteşem performans yönetmen Yasemin Türkmenli tarafından takdir edildi. Oyuncular sahnenin sonunda şakalaşarak çekimlere devam ettiler. İstenmeyen gelin Feraye'yle Yaman geçtiğimiz bölümde birçok engeli aşarak evlenmeyi başarabilmişti. Aşıklar bu bölümde Servet (Tuncer Salman) engeline takılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin