resim yok
23 Kasım 2006 - 00:00

"Binbir Gece"de işler karışıyor... Tardu Flordun'un canlandırdığı "Kerem" karakterinin, Şehrazat'a (Bergüzar Korel) olan ilgisi, patron Onur'u (Halit Ergenç) öfkelendiriyor. Şehrazat yüzünden iki ortağın arasında neler yaşanacağı, şimdiden merak konusu oldu. Kanal D'nin başrollerinde, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir'in de önemli rollerini üstlendikleri, reyting rekorları kıran dizisi "Binbir Gece"de işler giderek karışıyor. Dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde Tardu Flordun'un canlandırdığı Kerem'in, Şehrazat'tan (Bergüzar Korel) hoşlanmaya başlaması, ortağı Onur'un (Halit Ergenç) dikkatinden kaçmıyor. Onur'un, bu bölümden sonra ortağı Kerem'le neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu... İki erkek arasında kalan Şehrazat'ın da nasıl bir tavır takınacağı heyecanla beklenirken, dördüncü bölümden itibaren dizideki heyecan ve gerilimin giderek artacağı öğrenildi. Reyting rekoru Ekrana geldiği ilk günden itibaren Türkiye’nin gündemine oturan dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 21.1 reyting ve yüzde 55.0'lık rekor izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 16.9 reyting ve yüzde 44.0 izlenme payı ile birinci oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin