resim yok
08 Eylül 2011 - 00:00

 

Yeni sezonda ‘Geniş Aile’ dizisinin kadrosuna dahil olan Emel Çölgeçen, yine başarılı oyunculuğuyla beğeni topluyor. Yaklaşık bir yıldır hayatında kimsenin olmadığını söyleyen güzel oyuncu, aşkı özlediğini itiraf ediyor. Ve doğru insanlı bulup yuva kurup, anne olmak istediğini anlatıyor
 
* Bu sezon ‘Geniş Aile’nin kadrosuna katıldınız. Teklif nasıl geldi?
Birkaç diziyle daha görüşme halindeydim ama ‘Geniş Aile’den teklif gelince her şey değişti. Komedi olması kabul etmemde çok etkili oldu. Bir de tabii oyuncu kadrosu ve yönetmenimiz Ömer Uğur’un ismi, bana “Hemen bu kadroda olmalıyım” dedirtti. Keyifli olacağını düşündüm, gerçekten de çok eğleniyorum, çok güzel bir set. 
 
* ‘Geniş Aile’ setindeki dostluk ve arkadaşlık hep anlatılır. Siz içine girince ne hissettiniz?
Onlar gerçek bir aile olmuşlar. Azra Akın’la ben de ailenin yeni fertleri olduk. Çok tatlılar. Sanki 10 yıldır beraber çalışıyor gibiyiz.
 
* Oyuncular genelde oturmuş bir dizinin kadrosuna dahil olurken biraz tereddüt ederler. Siz neler yaşadınız?
Tabii ki bir riski var. Seyircinin sizi kabul edip etmeyeceğini bilmiyorsunuz. Ama zoru seviyorum. Güzel tepkiler aldım. Azra’yı da, beni de sevdiler, sağ olsunlar.
 
* Çekimlerde hiç gülme krizine girdiğiniz oluyor mu?
Sürekli gülüyoruz. Çok eğlenceli bir set. Sıramızı beklerken de hiç sıkılmıyoruz.
 
* Sizin kendi aileniz geniş mi?
Baba tarafım pek değil, kimse kalmadı... Babam zaten tek çocuk. Anne tarafım daha geniş. Fakat çoğu şehir dışında. Aslında biz çekirdek bir aileyiz. Bana her zaman destek oldular, çok şanslıyım. Bir de yurt dışında yakışıklı bir erkek kardeşim var. O da yönetmenlik yapıyor. 
 
* Çocukken ne olmak istiyordunuz?
Hep oyuncu olmak istedim. “Dansçı mı olsam?” diye de düşünürdüm ama bizim çocukluğumuzda öyle her yerde dans kursu yoktu. Replikleri ezberler, ayna karşısında oynardım. Ortaokulda tiyatro yaptım. Lise bitince, Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nü kazandım. Ama yapamayacağımı anladım çünkü oyuncu olmak istiyordum.
 
* Okulu mu bıraktınız?
Aynen, ikinci sınıfta bıraktım. O gün bugündür mutlu ve mesut bir şekilde oyunculuk yapıyorum. 
 
* Aşk ne durumda?
Bana bir süredir uğramıyor, özledim. Aşk çok güzel bir şey. Benim eksik kısımlarım onda olsun. Onun eksik kısımları bende olsun. Biz birbirimizi tamamlayalım. Herkes aşık olsun!
 
* Peki ya çocuk...
Çocuk da yapmak istiyorum. Evliliğe sıcak bakıyorum, gerekli olduğunu düşünüyorum. Doğru insanla beraber bir hayat kurmak çok heyecan verici ve keyifli olsa gerek. O doğru insan inşallah yakın zamanda karşıma çıkar.
 
* Emel’in kalbini Cevahir gibi bir erkek çalabilir mi?
O komiklikte, hep beni güldürecek bir insan kalbimi çalabilir. Ama o kadar kaypak biriyle yapabilir miyim? Emin değilim.
 
“Sesimle dalga geçerlerdi”
 
* Emel Çölgeçen deyince ilk akla gelen gözleriniz ve ses tonunuz oluyormuş.
Küçükken sesimle hep dalga geçerlerdi. “Erkek gibi konuşuyorsun, bu ses ne?” derlerdi. Çok üzülürdüm. Ama şimdi memnunum. Reklam seslendirmeleri yapıyorum. Bir kadın olarak futbolla da ilgiliyim. Koyu Galatasaraylıyım ve kongre üyesiyim. Sette Rasim Öztekin de Galatasaraylı. Çok iyi anlaşıyoruz.
 
Küçükken futbol oynadınız mı?
Biraz erkek çocuk gibi büyüdüm. Daha çok tenis oynadım, sonra ondan sıkıldım yüzdüm. Futbolu da mahallede oynadım.
 
* Tenise devam ediyor musunuz?
Oynuyorum. Boyun fıtığı çıkınca biraz ara verdim ama tekrar başlıyorum. Kışın antrenman yapıp, yazın veteran turnuvalara katılmak istiyorum.
 
* Hülya Avşar’ın da tenis sporunun gelişimine çok katkısı oldu değil mi?
Kesinlikle. Zengin sporu olarak bilinirdi ve pek izlenmezdi. Bence bütün anneler çocuklarını tenise başlatmalı. Hülya Avşar’ın düzenlediği turnuvaların da, tenise çok büyük katkısı oldu.
 
* Yüzme nasıl gidiyor?
Galatasaray Adası’nda yüzüyordum. Benim için her gün o antrenmanı yapmak çok sıkıcıydı. Karşımda bir partnerin olması, çok daha eğlenceli ve keyifli. O yüzden tenisi daha çok seviyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin