Aşkın Bedeli'nde ayrılık mı var?

Star TV’de hafta içi hergün yayınlanan Aşkın Bedeli dizisinde heyecan durulmuyor.

resim yok
15 Nisan 2014 - 17:01
Magazin

Star TV’de hafta içi hergün yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Aşkın Bedeli dizisinde heyecan durulmuyor.


Aşkın Bedeli dizisinde ayrılık mı var?

 

İşte detaylar:

 

GÜNDÜZ KUŞAĞININ SEVİLEN DİZİSİ

Özellikle ev kadınlarının ilgi gösterdiği dizi gündüz kuşağının izlenen projelerinden biri olmayı sürdürüyor.

 

'SELEN' AYRILDI MI?

Bu arada Aşkın Bedeli'nde 'Selen' karakterini canlandıran başrol oyuncularında Zeynep Aydemir'in bir süredir ortalıkta görünmemesi acaba oyuncu diziden ayrıldı mı sorusunu gündeme getirdi.

 

YAPIM ŞİRKETİ AÇIKLADI

Konu ile ilgili görüşüne başvurduğumuz dizinin yapım şirketi Düş Gezginleri'nden yapılan açıklamada Zeynep Aydemir'in diziden ayrılmadığı sadece senaryo gereği ekranda olmadığı bilgisine yer verildi.

 

SENARYO GEREĞİ...

Hatırlanacağı gibi dizide senaryo gereği Poyraz, (Arda Öziri) Selen'i şehirdışına annesinin yanına göndermişti. O bölümden sonra Zeynep Aydemir dizide görünmedi.[reklam]

Aşkın Bedeli, varlıklı bir ailenin bireylerinin yaşadıkları yıpratıcı nitelikteki fırtınalı ilişkileri konu ediyor.

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Murat'la ilgilenmek için, Cem'i de alarak hastaneye gider. Murat'ın durumu herkesi derinden sarsmaktadır. Aynı hastanede tedavi gören Alper ise iyileşme belirtileri göstermeye başlamıştır. Poyraz ile Alper'in karşılaşması an meselesidir.

Nil'in kendisinin yerini aldığını düşünen Sedef, Yaman ve Gülnara'nın yardımıyla kaçma planları yapmaktadır. Sedef, Uğur'u da alarak Gülnara'nın annesinin yanına gidecektir. Gülnara durumu anlatmak için annesini arar. O sırada Taner gelir. Taner her şeyi öğrenecek gibi görünmektedir.

Dicle ile evlenmeye kararlı olan Ferhat, Hayriye'den aldığı eski bir yüzüğü Dicle’ye verir. Çok duygulanan Dicle, sakladığı sırdan dolayı büyük bir sıkıntının içindedir. Dicle, geçmişiyle ilgili bu büyük sırrı Canan'a anlatırken Ferhat gelir. Ferhat, Dicle ile ilgili büyük sırrı keşfetmek üzeredir.
 

 

'PAŞA GÖNLÜM' İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin