resim yok
30 Mart 2012 - 00:00

 

Nehir Erdoğan ve senarist sevgilisi Berkun Oya, Ay Yapım’ın partisinde ilk kez birlikte görüntülendi
- Son yılların en başarılı yapım şirketlerinden Ay Yapım’ın bünyesindeki dört dizi, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’, ‘Son’, ‘Al Yazmalım’ ve ‘Kuzey Güney’in kadroları önceki akşam Kanyon Wanna’da, şirketin sahibi Kerem Çatay’ın evsahipliğinde verilen bir partide buluştu. 
- Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Can, Halil Ergün, Barış Falay, Bade İşçil gibi isimlerin katıldığı partinin en şık çifti, Kenan Doğulu-Beren Saat’ti.  İkili, yöneltilen tüm soruları, “Her şey çok güzel, çok mutluyuz, herhangi bir sorun yok” diye yanıtlamakla yetindi.
- Partiye damga vuran isimse Nehir Erdoğan oldu. Rol aldığı ‘Son’ dizisinin senaristi Berkun Oya’yla partiye el ele gelen Erdoğan, böylece yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülenmiş oldu. 
- Erken ayrılan çift, hızlı adımlarla taksiye bindi. Nehir Erdoğan, aracın içinde sevgilisine sıkı sıkıya sarıldı.  
 
 
Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay, bünyesindeki ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Al Yazmalım’, ve ‘Kuzey Güney’ dizisinin oyuncularını Kanyon Wanna’da verdiği partide buluşturdu. Akşam saatlerinde başlayan parti, gece 03.00’te son buldu. Geceye katılan, Kenan Doğulu-Beren Saat, Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan-Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Can, Halil Ergün, Barış Falay ve Bade İşçil gibi isimler şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Parmağındaki yüzükle dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilerin sorularına yanıt vermemek için telefonla konuşuyormuş gibi yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin