A.Ş.K.'ın çekimleri başladı! İlk kareler yayında!

Kanal D'nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği yeni ve iddialı dizisi 'A.Ş.K'ın da oyuncu kadrosu belli oldu

resim yok
16 Ağustos 2013 - 10:44
Magazin

Kanal D'nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği yeni ve iddialı dizisi 'A.Ş.K.'ın oyuncu kadrosu belli oldu. Diziden ilk kareler de yayınlandı. (Haberin sonunda)
 
Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu, Aslı Tandoğan ve Erkan Can'ın başrollerini paylaştıkları, Eylül’de ekrana gelecek dizinin oyuncu, yapım kadrosu ve konusu şöyle:

 

GÜNEŞ EMİR DE A.Ş.K. DİZİSİNDE

 

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan A.Ş.K. dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Güneş Emir de katıldı. Güneş Emir, Deniz Yıldızı dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

 

KONU: AZRA İLE KEREM'İN AŞKI

 

“Paranın satın alamayacağı şey nedir?” diye sorsak insanlara... Kimi mutluluk, kimi sağlık, kimiyse aşk cevabını verir. Aşk... O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile.
 
Ne kadar zengin olursa olsun, kimse aşkı satın alamaz.
 
Öyle mi acaba?
 
Azra (Hazal Kaya) ve Kerem'in (Hakan Kurtaş) ellerinde de sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Spor Akademisi’nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.
 
Derken hayatlarına Şebnem girdi. Tenis dersi sırasında fenalaşana kadar Azra’nın zengin öğrencilerinden biri. Hastaydı Şebnem; ölecekti. Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şey onun olmuştu. Paranın satın alabileceği her şey. Aslına bakılırsa mutlu değildi. Sağlıklı olduğu zamanları hatırlamıyordu bile. Dahası sevilmemiş, belki de yeterince sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem. Korkuyordu.
 
Azra'ya açtı içini. Küçük bir kız çocuğu gibi... O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra. Hem melek, hem şeytan; hem dost, hem de düşmandı. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve aşkını, yani Kerem'i kurtarmaya çalışırken Şebnem'i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi?
 
Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş, yaşadıkları tutkulu aşk ve aldıkları kararlar ile izleyiciye, tüm hayatını sorgulatacak.
 
Aşkınız için ne kadar ileri gidebilirsiniz?

[reklam]

KÜNYE

 

Yapım: Gold Film
 
Yapımcı: Faruk Turgut
 
Yönetmen: Ömür Atay
 
Uygulayıcı Yapımcı: Ahsen Tüzün
 
Senarist: Evren Şit, Serdar Soydan
 
Görüntü Yönetmeni: Oktay Başpınar

Sanat Yönetmeni: Zafer Kanyılmaz
 
Kostüm: Nilüfer Çamur
 
Oyuncular: Nebahat Çehre (Neslihan), Hazal Kaya (Azra),  Hakan Kurtaş (Kerem), Kaan Urgancıoğlu (Can), Aslı Tandoğan (Şebnem), Erkan Can (Rıza), Sevtap Özaltun (Ece), Nihal Koldaş (Sırma), Tugay Mercan (Abdurrahman), Osman Akça (Abdurrahman Adam), Güneş Emir (Melis), Elit İşcan (Semra), Servet Pandur (Müzeyyen), Gökay Müftüoğlu (Fırat)

 

 

ÜNLÜ İSİMLER YENİ SEZONDA BÖLÜM BAŞINA NE KADAR KAZANACAK?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin