Aşkın Nur Yengi'den emeklilik itirafı!

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi katıldığı programda yaptığı emeklilik açıklamasıyla gündem oldu. "10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam emekli olamam" diyen Yengi, ek iş itirafında da bulundu.

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 17:18
Magazin

Ay İnanmıyorum, Yalancı Bahar, Yazık, Hiç Ummazdım gibi şarkılarla tanınan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu.

'Emekli Olamam'

Emeklilik isteyip istemediği yönündeki soruya Yengi, "10 bin TL alacaksam hayır. 10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam emekli olamam. İnsani şartlarda yaşayacaksam evet. Ama diyorlar ki emekli olunca ikinci bir iş yap. İkinci bir iş düşünürsem ben ana mesleğimi yapıp emekliliği ikinci iş olarak görmek zorunda kalacağım herhalde" dedi.

'Sonra Özel Bir Konser Olabilir'

1980’li yıllarda vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu’nun son dönemde sahneye çıkmamasıyla ilgili düşünceleri de sorulan Aşkın Nur Yengi, "Bir zaman geldiğinde işi kıymeti ve değerinde sonlandırmak lazım. Üretkenliği devam ediyor. Sahnede olmak istemiyor olabilir. Belki sonra özel bir konser verebilir" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin