resim yok
28 Nisan 2011 - 00:00

 

 
Aşkı hep dizi setlerinde bulan ünlülerden bir Tuba Büyüküstün...
 
Son bir kaç yılda kariyerindenhızlı bir yükselişe geçen Büyüküstün'ün özelhayatı da epey hareketli... Güzel yıldızın en büyük özelliği ise aşklarını genellikle dizi setlerinden seçmesi..
 
Büyüküstün ilk başrolünü oynadığı Ihlamurlar Altında dizisinde senaryo gereği inişli çıkışlı bir aşk yaşadığı Bülent İnal ile gerçek hayatta da birliktelik yaşadı. Hatta çift, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin Bay ve Bayan Smith filminin tanıtım pozlarıyla objektifler karşısına geçti.
 
Ihlamurlar Altında'dan sonra Asi dizisinde rol alan Büyüküstün o sette de yeni bir aşk buldu...
 
Büyüküstün dizide üvey kardeşini oynayan Saygın Soysal ile aşk yaşamaya başladı.
 
Soysal'dan ayrılan Büyüküstün'ün kısa bir süre bir İtalyan garsonla aşk yaşadığı iddia edildi. 
 
Sonra da Asi dizisinin ikinci sezonu devam ederken Büyüküstün'ün dizinin sanat yönetmeni Sami Saydan'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
 
Herkes onların nişanlanmasını beklerken çift sürpriz bir şekilde ayrıldıklarını açıkladı..
 
Şimdi magazin dünyasının en büyük bilmecelerinden biri Büyüküstün'ün Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Cansel Elçin ile aşk yaşayıp yaşamadığı.
 
Son zamanlarda sık sık birlikte görülen ikili birlikteliklerini inkar ediyor...Gerçeği ise zaman gösterecek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin