resim yok
11 Nisan 2011 - 00:00

 

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile “Küçük Sırlar”ın Ceyla’sı Gonca Vuslateri, aşklarını Twitter’dan ilan etti.

Onun için ölüyorum!

Şu sıralar “Küçük Sırlar” dizisinde rol alan genç oyuncu Gonca Vuslateri ile fotoğrafçı Mehmet Turgut’un yolları, ilk kez geçtiğimiz ay Hayal Kahvesi’nde düzenlenen partide kesişti. Turgut, çok etkilendiği Vuslateri için Twitter’daki sayfasına “Hayal Kahvesi’nde tanıştığım kapüşonlu kadının kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ölüyorum!” yazdı.

46 partisinde aşk

Mehmet Turgut’un o kadının kim olduğunu öğrenmesi fazla uzun sürmedi, çünkü yaratıcı yönetmenliğini yaptığı 46 dergisinin birinci yaşı için geçen ay Roxy’de düzenlenen partiye Gonca Vuslateri de katıldı. İlk kıvılcım kısa sürede aşka dönüştü ve ikili ilişki yaşamaya başladı. Turgut ve Vuslateri, Twitter’a yükledikleri fotoğraflarla da aşklarını dosta düşmana ilan etti.

* Mehmet Turgut, bu kareyi Twitter’a “Aile portresi” adıyla yükledi.

* Gonca Vuslateri, Mehmet Turgut’a üzerinde “Yılın sevgilisi Oscar’ı” yazan Oscar heykelciği hediye etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin