Aslı Bekiroğlu, Doğukan Güngör ile aşk mı yaşıyor?

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün sosyal medyada aynı köpekle poz vermesi aşk dedikodularını beraberinde getirdi. Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına katılan Aslı Bekiroğlu o iddialara ne yanıt verdi? Doğukan Güngör ile Aslı Bekiroğlu birlikte mi?

Berfin Sengil
23 Ocak 2024 - 11:05
Magazin

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, pek çok ünlü isme ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz günlerde Doğukan Güngör ile adı aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu da galaya katılanlar arasındaydı.

İddiaları Yanıtladı

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Doğukan Güngör'ün, Aslı Bekiroğlu'nun köpeği ile poz vermesi, çiftin adının birlikte yazılmasına neden oldu. Bekiroğlu, galadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak kendileri hakkında çıkan aşk iddiasına ilk ağızdan cevap verdi.

'Sadece Arkadaşız'

Aslı Bekiroğlu, Doğukan Güngör ile köpeğinin fotoğraf çekilme sürecini anlatarak şunları söyledi:

"Doğukan benim arkadaşım. Onun seti de bana yakın. Aynı ajansla da çalışıyoruz. Dolayısıyla oradan tanıştık. Yemek aralarında filan birlikte yemek yiyoruz. O gün de Köpüş'le karşılaştılar. Beraber fotoğraf çektiler. O kadar. Aşkımız maşkımız yok. Sadece arkadaşız."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin