Athena 15 Aralık'ta Zorlu PSM'de!

Bitmeyen enerjileriyle unutulmaz konserler yaşatan Athena grubu, 15 Aralık akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Berfin Sengil
30 Kasım 2023 - 11:05
Magazin

Ben Böyleyim, Yalan, Kafama Göre, Kime Ne gibi kültleşmiş şarkıları ve bitmeyen sahne enerjileriyle çok sevilen Athena, 15 Aralık akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser verecek.

Konser 15 Aralık'ta!

İlk albümlerini çıkarttıkları 1998 yılından beri yurt içi ve yurt dışında sayısız konser ve festivalde yer alan Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı, Ozan Öner’den oluşan ve Türkiye'nin en iyi rock grupları arasında gösterilen Athena, 15 Aralık akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Sahne Üstü Ayakta konser deneyimi ile binlerce müzikseverle buluşacak. 

Athena'nın 15 Aralık biletleri passo.com.tr'de satışta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin