Avlu'dan kovulduğunu iddia eden Nil Makaracı sosyal medyada olay yarattı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinden cinsel yönelimi nedeniyle kovulduğunu iddia ederek adını duyuran Makaracı, twitter hesabında yaşadığı tartışma ile olay yarattı.

Nurşah
24 Haziran 2019 - 11:44
Magazin

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, Star TV ekranlarında 2 sezon yer aldıktan sonra Netflix'e geçme kararı alınan Avlu dizisinin daha başlarında, cinsel yönelimi nedeniyle diziden kovulduğunu iddia eden oyuncu Nil Makaracı, twitterda büyük bir polemik yarattı. 

19-06/24/nil-maka.jpg

Her şey bir sosyal medya kullanıcısının, Nil Makaracı'nın paylaştığı seçmen kağıdının silikleşmesi üzerine yaptığı bir espri ile başladı. Kullanıcıya küfürlerle karşılık veren ve saldırgan bir tutum sergileyen Makaracı, sosyal medya kullanıcısının bu konuşmaları yayınlaması ile iyice sinirlendi.

19-06/24/1.jpg

Konuşmaları alıntılayarak "Nil Makaracı sen eril bir insansın bebeğim." yazan YouTube içerik üreticisi Merve Mutlu Dorak'ın twitinin altında "Benim hakkımda atıp tutamazsın sen istediğim gibi küfür ederim sana da ederim defol şimdi." dedi.

19-06/24/2.jpg

Ardından, "Üzücüsün şahsın adına. Sana laf anlatmayacağım umarım iyileşirsin." diyerek temennide bulunan kullanıcıya, "Ben değil anneem!!Anlayışsız ve abartılı tepkileri olan sizsiniz. Küfür etmiş terslemiş olabilirim gayet normal." cevabını verdi. Kullanıcı ise, "Bunlar sana normal tepki gibi mi geliyor Nil? Zamanında şikayet ettiğin fobiklikten bir farkın yok. Sinirli anına denk gelmiş olabilir, öfkeni kadın bedeninden çıkaramazsın kusura bakma." diyerek, Avlu dizisi ile ilgili iddialarına gönderme yaptı. 

19-06/24/3.jpg

Bu yoruma karşılık olarak da "Seni taksim'de görürsem ağzını burnunu eline veririm defol git şimdi" cevabını veren Makaracı, kullanıcıyı tehdit etti. 

19-06/24/5.jpg

Daha sonra da kullanıcıyı kendi takipçilerine hedef gösteren oyuncu, "bu gerizekalıyı görün küfür etmişmişim." dedi. 

Aralarında geçen konuşmalarda Makaracı'nın kendisine küfürler etmesini sosyal medyada gözler önüne seren kullanıcı, engellenmesine rağmen hakaret ve tehditlerine devam etti. Kendisine herhangi bir eleştiri yapan her kullanıcıya tek tek küfür ve tehdit savuran Nil, konuşmaları paylaşan kullanıcıyı da kendi takipçilerine hedef göstermekten geri kalmadı. 

19-06/25/screenshot_1-1561470867.png

19-06/25/screenshot_3.png

Sosyal medya kullanıcılarına agresif tavırlarla saldıran, hakaret ve tehditlerde bulunan Makaracı'nın yazdıklarını gören kullanıcılar, Avlu dizisinden atılma nedeninin bu tavırları olduğuna inanmaya başladı.

19-06/25/screenshot_2.png

19-06/25/tehfit.png

Kendisinden prim yapıldığı iddiasında direten Makaracı, saldırgan üslubunu değiştirmeden hedef göstermeye devam ediyor. 

Bu olaya tepki gösteren ve şahsına da tehdit ve hakaretler yöneltilen YouTube içerik üreticisi Merve Mutlu Dorak ise bu olayın mahkemeye taşınacağını, "Nil Makaracı olayını unutup yutacak mıyız sizce? Tabiki de hayır. Her ataerkil zihniyetli saldırgan gibi olacak. Avukatımız bilgilendirme yaptıktan sonrasına bakacağız. Engelleyip kurtulacağını sandı. İlk adım atıldı" sözleri ile paylaştı. 

19-06/25/mutlu.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin