Avrupa Avrupa dizisinde beklenmedik ayrılık!

Avrupa Avrupa'da sürpriz ayrılık!

resim yok
01 Temmuz 2013 - 14:58
Magazin

Avrupa Avrupa'da sürpriz ayrılık!

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapıp tatile giren ''Avrupa Avrupa'' dizisinde beklenmeyen bir ayrılık haberi geldi. Ebru Cündübeyoğlu, TRT1'de yayınlanan Avrupa Avrupa dizisine veda etti.

 

Karşılıklı anlaşma


Yeni sezon için yapımcısıyla anlaşamayan dizinin başrol oyuncularından Cündübeyoğlu, karşılıklı anlaşarak diziden ayrıldı.

 

Yerine kim gelecek?

Yapım şirketinin bu şok ayrılık karşısında Cündübeyoğlu'nun yokluğunu kimle dolduracağı ise henüz bilinmiyor.

Oyuncunun verdiği bu sürpriz karara şaşıran ve nedenini merak eden hayranları Cündübeyoğlu'na sosyal medya üzerinden neden bu kararı aldığını sordu.

Ayrılığın nedenini twitter'dan açıkladı

Ünlü oyuncu takipçisinin sorusuna "Daha güzel sürprizlere hazırlanıyor.Emin ol yokluğum hissedilmeyecek. Sevgiler" cevabını verdi.

Ebru Cündübeoğlu, Gülbahar rolünü İpek Tuzcuoğlu'ndan devralmıştı.

 

İkinci kez değişecek!

Cündübeyoğlu'nun yerine gelecek isimle Gülbahar karakterinde iknci kez oyuncu değikikliği yapılmış olacak.

CÜNDÜBEYOĞLU KİMDİR?

Ebru Cündübeyoğlu, 10 Eylül 1974 Heilbronn, Almanya'da doğdu. İlkokulu İstanbul'da Cengiz Topel ilkokulunda başladı, Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulu ve İstanbul Sabiha hanım ilkokulunda devam etti. Ardından Adapazarı Atatürk Merkez ortaokulu ve Atatürk lisesinde okudu. Annesi Hülya Cündübeyoğlu da, 1970 Türkiye 4. Güzeli seçilmiş.
[reklam]
Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'nü bitirdi. 1993 yılında Türkiye 4. Güzeli seçildi. Ardından Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'nü bitirdi. TRT'de "Bir Başka Gece" programında sunuculuğa başladı.1993 yılında başladığı sunuculuğa 1997 yılına kadar çeşitli kanallarda sürdürdü.1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deliyürek dizisindeki "Avukat Ayşegül" rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı. Televizyon dizileriyle başlayan oyunculuk serüveni, 1999'da tanıştığı tiyatro sahnesinin de eklenmesiyle halen devam ediyor.

TRT ve özel televizyon kanallarında dizi filmlerde ve sinema filmlerinde rol aldı.

2005 yılında çıkardığı 'Aşılı Kolum' aşılı şiir kitabıyla şairliğe ilk adımını attı.

Ebru Cündübeyoğlu, radyocu güçlü Mete ile 27 Nisan 2003 tarihinden beri evli ve Duru (d.2005) isminde bir kızı vardır. Kızı Duru'yla birlikte Şen Piliç reklam filmimde oynadı.

 

 

AVRUPA AVRUPA - 'Can ve Gül' klibini izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin