Avrupa Avrupa'da 2. sürpriz ayrılık!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, yapımcılığını Banu Akdeniz, Mia Yapım'ın üstlendiği Avrupa Avrupa dizisinde geçtiğimiz haftalarda bir ayrılık yaşanmış, dizide 'Gülbahar' karakterini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu diziden ayrılmıştı.

resim yok
10 Temmuz 2013 - 17:24
Magazin

Avrupa Avrupa'da yaprak dökümü!

 

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, yapımcılığını Banu Akdeniz, Mia Yapım'ın üstlendiği Avrupa Avrupa dizisinde geçtiğimiz haftalarda bir ayrılık yaşanmış, dizide 'Gülbahar' karakterini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu diziden ayrılmıştı.

Dizide ikinci bir ayrılık daha yaşandı!

Dizide 'Ferdi' karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu da diziden ayrıldı.

 

Karı-koca yoklar!

Dizide karı kocayı canlandıran iki oyuncu yeni sezonda dizide yer almayacak.

Ünlüoğlu'nun kariyeri

İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra. Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi. Bir yıl opera okuduktan sonra, tiyatro bölümüne geçti. Yirmi yılı aşkın süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Ünlüoğlu daha önceden şu dizilerde karşımıza çıkmıştı:

1983: Kurt ve Kuzu
2001: Nasıl Evde Kaldım
2003: Kurtlar Vadisi : Testere Necmi
2005: Gümüş : Tarık
2006: Bebeğim
2008: Dalgakıran : Nazif Bozdağlı
2008: Benim Annem Bir Melek : Cahit
2011: Avrupa Avrupa : Ferdi Koparan

[reklam]

Yeni sezonda adres aynı

Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Burak Serdar Şanal ve Selen Seyven'in başrollerini paylaştığı Avrupa Avrupa, yeni sezonda TRT 1'de!

Hatırlanacağı üzere yeni sezon için yapımcısıyla anlaşamayan dizinin başrol oyuncularından Cündübeyoğlu, karşılıklı anlaşarak diziden ayrılmıştı.

Oyuncunun verdiği bu sürpriz karara şaşıran ve nedenini merak eden hayranları ise Cündübeyoğlu'na sosyal medya üzerinden neden bu kararı aldığını sormuş, oyuncu bunun üzerine twitter hesabından şu sözleri kullanmıştı:

"Daha güzel sürprizlere hazırlanıyor. Emin ol yokluğum hissedilmeyecek. Sevgiler"

 

Oyuncu kadrosu için arayış başladı
 

Bakalım diziden ayrılan bu isimlerin yerine kimler oyuncu kadrosuna girecek.

 

 

DİZİDEN İLK AYRILIĞIN DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin