Avrupa Avrupa'ya 4 yeni oyuncu katıldı!

Ebru Cündübeyoğlu ve Tarık Ünlüoğlu'nun ayrıldığı diziye yeni sezonda 4 yeni oyuncu katıldı.

resim yok
08 Ağustos 2013 - 09:17
Magazin

Ebru Cündübeyoğlu ve Tarık Ünlüoğlu'nun ayrıldığı diziye yeni sezonda 4 yeni oyuncu katıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Avrupa Avrupa" dizisinde evli bir çifti canlandıran Ebru Cündübeyoğlu ve Tarık Ünlüoğlu sezon sonunda diziden ayrılmıştı.

 

İşte o isimler!

01 Eylül Pazr günü yeni sezona başlayacak olam dizinin kadrosuna Tarık Pabuççuoğlu, Günay Karacaoğlu, Ahmet Saraçoğlu ve Bahar Süer katıldı.

 

Ne dediler?

Avrupa Avrupa’nın yeni oyuncuları Tarık Papuççuoğlu, Günay Karacaoğlu ve Ahmet Saraçoğlu:

''Avrupa Avrupa öncelikle, konu itibariyle bugüne kadar yapılmamış çok iyi bir aile dizisi... Canlandıracağımız karakterleri hepimiz çok sevdik.

Eğlenceli ve farklı karakterler. Herkesin izlediği bir aile komedisin de olmaktan dolayı çok mutluyuz” dediler.

 

Kadroda kimler olacak?

Yapımcılığını Mia Film'in yaptığı Avrupa Avrupa'da Zuhal Topal, Selen Seyven, Kadr Çöpdemir, Burak Serdar Şanal gibi isimler rol alıyor.

Hatırlanacağı üzere yeni sezon için yapımcısıyla anlaşamayan dizinin başrol oyuncularından Cündübeyoğlu, karşılıklı anlaşarak diziden ayrılmıştı.

Oyuncunun verdiği bu sürpriz karara şaşıran ve nedenini merak eden hayranları ise Cündübeyoğlu'na sosyal medya üzerinden neden bu kararı aldığını sormuş, oyuncu bunun üzerine twitter hesabından şu sözleri kullanmıştı: "Daha güzel sürprizlere hazırlanıyor. Emin ol yokluğum hissedilmeyecek. Sevgiler"
[reklam]
Bu ayrılığın ardından ise dizide 'Ferdi' karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu da diziden ayrılmıştı. Bu gelişmelerin ardından dizide karı kocayı canlandıran iki oyuncunun yeni sezonda dizide yer almayacakları kesinleşmişti.

Dizinin hikayesi

Yapımcılığını, Mia Yapım'dan Banu Akdeniz'in üstlendiği “Avrupa Avrupa” adlı dizi film projesi; Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyeliğinin onaylandığı gece başlar.

Beceren ailesinin coşkuyla karşıladığı bu durum, Koparan'lar için pek de keyif verici olmaz.

İlk bölümden itibaren keyifle ve kahkahalarla seyredeceğiniz bu proje, hepimize şimdiden aynı soruyu düşündürtmeye başladı bile... Evet; Türkiye gerçekten AB'ye girse neler olur?
 

 

ÜNLÜ OYUNCU YENİ İŞİ İLE ŞAŞIRTACAK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin