Ayça Ayşin Turan 'aşk'ın anlamından bahsetti

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan bir derginin Aralık sayısında kendisi hakkında merak edilenleri cevapladı. Aşkın ne demek olduğundan bahseden Turan, "Saygı, sevgi ve güven tüm ilişkilerimi kapsıyor" dedi.

Berfin Sengil
12 Aralık 2023 - 11:53
Magazin

Ayça Ayşin Turan, Re Touch Mag’in Aralık sayısında kapak yıldızı oldu. Projeleriyle dünya çapında tanınan güzel oyuncu, tanınır olmanın nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine şunları söyledi:

“Tanınmak, sevilmek çok masalsı bir duygu ve bir o kadar da tehlikeli. Büyüsüne kapıldığında korkutucu bir noktaya da gidebilir. Negatif yanı var tabii ki. Düşünsenize moraliniz çok bozuk, kötü bir haber almışsınız ve hiç beklemediğiniz bir anda kameralar açılıyor. Konuşsan olmuyor, konuşmasan olmuyor. Ben de hâlâ bu dengeyi tutturmaya çabalıyorum.”

Güven Olmadan Olmaz

Karakterini de yorumlayan Ayça Ayşin Turan, "Güvene dayalı ilişkiler tesis etmek isteyen bir insanım. Sevgi, saygı ve güven olmazsa olmazlarım" ifadelerini kullandı.

Turan aşkın kendisi için anlamını belirtirken de, "Önceki soruda kendime dair söylediklerim bu soru için de geçerli. Saygı, sevgi ve güven tüm ilişkilerimi kapsıyor" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin