Ayrılığın sebebi ihanet mi?

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkileri biten Mert Yazıcıoğlu, ayrılığın perde arkasını anlattı! Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılık sebebi Mert Ramazan Demir mi?

Gülcan Tarımoğlu
17 Ocak 2023 - 10:52
Magazin

Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleriyle gündeme gelen Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu cephesinde son durum belli oldu!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu'nun, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le birlikte olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü!

EVLERİ AYIRDILAR!

Bu söylentilerin ardından Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu çifti 4 yıllık ilişkilerinin sonlandırma kararı almıştı. Ayrıldıktan sonra Sarıyer Uskumruköy'deki bir sitede bulunan iki katlı villada yaşayan eski sevgililer geçtiğimiz günlerde evleri de ayırmıştı.

23-01/17/fmyptebxeby55zv.jpg

MERT BİZİM ARKADAŞIMIZ!

Tüm bu söylentilerden sonra Mert Yazıcıoğlu cephesinden bir açıklama geldi. Dedikodulara son noktayı koyan Yazıcıoğlu Beyaz Magazin'e yaptığı açıklamada "Öyle bir şey yok ya! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik” dedi.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin