Ayrılık sonrası ilk kez konuştu!

Yaş farkıyla konuşulan Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çifti, 5 yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. İşte ayrılık sonrası ilk açıklamalar... Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü neden ayrıldı? Hazar Ergüçlü niye ayrıldı? Hazar Ergüçlü kim? Onur Ünlü kim? Hazar Ergüçlü kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
20 Aralık 2022 - 14:49
Magazin

Sonuncu projesi Hayat Bugün'ün finaliyle düşüş yaşayan Hazar Ergüçlü, ilişkisini de bitirme kararı almıştı... 

49 yaşındaki senarist Onur Ünlü'yle fikir ayrılıkları yaşadığı için bu karara varan çiftin, yakın zamanda evlenmeleri bekleniyordu. Ters köşe yapan Hazar - Onur ikilisi, sevenlerini bir hayli üzdü... 

Menajerinin yaş günü partisi çıkışında muhabirlere yakalanan Ergüçlü; “Tam rasyonel bir sebebi yok açıkçası… Yıpranma oldu 5 yıllık ama yani çok yakın arkadaşım tabii ki yani… Her şeyim, ailemden biri gibi Onur… O yüzden ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Açıklamanın detayları:

Onur Ünlü'nün açıklaması ise; “Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de görüştük. Olmayınca olmuyor. Bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek karar verdik.” şeklindeydi...

Açıklamanın detayları:

 

Hazar Ergüçlü'nün kıyafetleri hakkındaki sevgilisi Onur Ünlü'nün sınırlamalarını merak eden muhabirlere ise şunları söylemişti: "Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum 'fazla mı açık acaba diyorum' o da 'Hayır bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor"

İLGİLİ İÇERİK

 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin