resim yok
13 Mart 2007 - 00:00

Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban ve Halo Ağa’sı Sönmez Atasoy, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ta buluşuyor. Türk televizyon tarihinde bir fenomene dönüşen ve RTÜK kararıyla ekranlara veda eden Kurtlar Vadisi’nin iki güçlü ismi, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ta buluştu. Kurtlar Vadisi’nde Halo Ağa karakterini canlandıran Sönmez Atasoy ile Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, Ayrılık dizisinde başrolleri paylaşıyor. Atasoy, Agah Reis karakteriyle izleyici karşısına çıkarken, Kenan Çoban, dizide Kerem karakterini canlandıracak. Sönmez Atasoy, Ayrılık dizisinin öyküsüne de imza atan isim. Dizi, Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus’un, 1960’ların Amasra’sında başlayan sevdasını anlatıyor. Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşecek bu sevda, başka ayrılıkları da beraberinde getirecek. Çünkü ayrılıkla geçen yıllar, Asala cinayetlerinin de işlendiği, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilimin en sıcak zamanlarına gebe olacak. Diaspora’nın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızları Aslı, yıllar sonra geçmişini ve “aslı”nı aramak için geldiği İstanbul’da, Kerem’ini bulacak. 15 Mart Perşembe günü Show TV’de başlayacak olan Ayrılık, hem ayrı düşülmüş sevdaların, hem de aynı türkülerle büyüyüp, ayrı düşürülmüş iki halkın hikayesini anlatacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin