Ayrılsak Da Beraberiz'in Teoman ve Berna'sı yıllar sonra bir arada!

Ayrılsak Da Beraberiz dizisinin sevilen iki oyuncusu Hakan Yılmaz ve Janset seneler sonra bir araya geldi!

Nurşah
24 Temmuz 2018 - 17:25
Magazin

1999 senesinin Mart ayında yayın hayatına başlayan ve izleyiciden büyük bir beğeni kazanan Ayrılsak Da Beraberiz dizisinin başrol oyuncuları Hakan Yılmaz ve Janset seneler sonra bir araya geldi...

18-07/24/ayrilsak-da-beraberiz-janset-hakan.jpg

Berna ve Teoman yıllar sonra beraber!

1999-2004 seneleri arasında yayında kalan ve 450 bölüm boyunca izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Ayrılsak Da Beraberiz dizisinin Teoman ve Berna'sı seneler sonra bir araya geldi... Berna karakterini canlandıran Janset'in Instagram hesabı üzerinden "Yıllar sonra..." notu ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede büyük bir beğeni kazandı... Özellikle yaşı büyük takipçilerini duygulandıran fotoğraf, yorum yağmuruna tutuldu!

18-07/24/ayrilsak-da-beraberiz.jpg

Dizide Teoman ve Berna çiftinin birbirlerini sevmelerine rağmen ayrılık kararı almalarının ardından yaşananlar eğlenceli bir dille anlatılıyordu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin