resim yok
04 Mart 2013 - 00:00

Yurt dışından Türk dizilerine ilgi devam ediyor... ATV'nin kısa sürede fenomene dönüşen dizisi 'Karadayı', yabancı basının da ilgi odağı oldu.

Yunanistan'da Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak olan dizi, Azerbaycan'da da izleyicinin kalbini çaldı. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in paylaştığı dizinin setini geçtiğimiz günlerde Azeri televizyoncular ziyaret etti.

 

MEŞHURLAR BİZİMLE'YE KONUK OLDULAR

Azeri kanalı ANS TV'de yayınlanan 'Meşhurlar Bizimle' programının sunucuları, İstanbul'da dizinin çekildiği mekanları gezerek, oyuncularla röportaj yaptı.

Beykoz'daki eski kundura fabrikasında gerçekleşen çekimleri takip eden beş kişilik ekip; Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve yönetmen Uluç Bayraktar ile sohbet etti. Ekip, Bergüzar Korel'i makyaj odasında senaryo çalışırken de görüntüledi.

 

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı, ATV ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin