resim yok
05 Eylül 2011 - 00:00

 

Azra Akın ile ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ arasında yeni gelişmeler yaşanıyor...
2002 Dünya Güzeli Azra Akın ile ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, evliliğe doğru giden 3 buçuk yıllık birlikteliklerini 2 yıl önce noktalamıştı. Ayrılık nedeni olarak da Azra Akın'ın aşırı kıskançlığı gösterildi.
 
Azra Akın'ın,Gümüş dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un rol arkadaşı Songül Öden'i kıskandığı söylendi. İkilinin kalbinde küllenen aşk 2 ay önce yine alevlendi. Hatta çift ailelerinden onay alarak evlilik planları yaptı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın geçtiğimiz günlerde Twitter'dan ayrıldıklarını duyurdu.
 
2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM
 
Akın, 'Kıvanç'ın yolu açık olsun, her güzel şey çabuk biter' derken, yakışıklı oyuncu şu itirafta bulundu: 2 yıl önceki hatamı tekrarladım. Bu cümlesi çok tartışılırken, çifte yakın kaynaklar yine Azra Akın'ın aşırı kıskançlığının Tatlıtuğ'u bunalttığı yönünde.Ünlü mankenin, Kıvanç Tatlıtuğ'un, Kuzey Güney dizisinden rol arkadaşı Bade İşçil ile jenerik çekimlerini çok kıskandığı iddia edildi. Çiftin bu yüzden ayrıldığı konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin