Babaannemin eteğiyle dolaşamıyorum

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, dekoltenin tehdit olarak algılandığını ifade ederek, kimsenin başkasının inancına karışamayacağını söyledi.

resim yok
23 Mart 2014 - 11:59
Röportaj

Berrak Tüzünataç, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda Beyoğlu'nda babaannesinin giydiği etekle dolaşamadığından yakındı.

 

Bunu düşünce, giyim, inanç baskılarına bağladı. "Kimse kimsenin kurtuluş arayışını elinden alamaz. Hiçbirimizin buna hakkı yok." diyerek isyan etti.

 

"BABAANNEMİN GİYDİĞİ ETEKLE DOLAŞAMIYORUM"

 

Dekolte konusundaki baskılar sizi kadın olarak nasıl etkiliyor?

 

- Ben babaannemin giydiği etekle şu an Beyoğlu’nda gezemiyorum! Bir kadın eğer dekolte giymek istiyorsa, onu bir tehdit gibi algılamaktansa; güzellik olarak görülmesini dilerim. En azından kadının estetik anlayışına saygı duyulmasını beklerim. Kimse, başkasına bir zarar vermediği sürece, başkasının ne yaşam tarzına, ne düşünce tarzına, ne giyinmeye tarzına ne de inanç sistemine karışamaz. Onu daha iyi ve huzurlu bir insan yapıyorsa isteyen ağaca bile tapabilir. Kimse kimsenin kurtuluş arayışını elinden alamaz. Hiçbirimizin buna hakkı yok.

 

Berrak Tüzünataç Muhteşem Yüzyıl dizisine veda etti.

 

Şehzade Mustafa ve oğlu Mehmet'in ölümüne dayanamayan Mihrünnisa Sultan, Hürrem Sultan'ın gözleri önünde canına kıydı. Muhteşem Yüzyıl fanları tarafından pek sevilmeyen Berrak Tüzünataç yine ağır eleştirilerden nasibini aldı.

 

İşte Berrak Tüzünataç ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları...

 

-Berrak'ın performansından sonra oyuncu olmaya karar verdim.

 

-Bu kadar bayık gözlerle bakma Berrak olmuyor işte.

 

-Berrak Tüzünataç ne kadar zorlasan da olmuyor yol yakınken dön bence.

 

-Berrak Tüzünataç'ın beceremediği oyunculuğu. Daha iyi bir oyuncu olabilirdi.

 

-Berrak Tüzünataç ağladığında bana bir gülme geliyor.

 

-Muhteşem Yüzyıl’da ölüp de üzülmediğim tek oyuncu Berrak Tüzünataç darısı Merve Boluğur’un basına olmasanız da olurmuş.

 

-Saatlerdir çalışıyorum, az uyuyorum, agresifim ama hiçbiri Berrak Tüzünataç'ı izlemek kadar yormadı beni ya.

 

-Berrak Tüzünataç çok kötüydün ya şakır şakır ağlanacak sahnede güldürdün beni.

 

- Berrak Tüzünataç'ın oyunculuğu can çekişiyordu öldüğü iyi oldu

 

Eleştiriler yüzünden "Muhteşem Yüzyıl"dan ayrılma kararı alan Berrak Tüzünataç'ın, yapımcılar tarafından kararından döndürüldüğü yazılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin