Bade İşçil'in sözleri sonrası gözler o sektörde!

Bade İşçil, "Türk'üm Türkiye'de doğururum" dedi. Ancak herkes aynı fikirde değildi! Zira her yıl 450 kadının ABD'de doğum için sıraya girdiği belirlendi.

resim yok
13 Mart 2014 - 10:27
Magazin

Bade İşçil, "Türk'üm Türkiye'de doğururum" dedi. Ancak herkes aynı fikirde değildi!

 

Zira her yıl 450 kadının ABD'de doğum için sıraya girdiği belirlendi.

Oyuncu Bade İşçil, hamile olduğunu öğrendi. Ancak doğum için söylediği sözler, doğum sancısını erken getirdi!

 

GÖZLER O SEKTÖRE ÇEVRİLDİ

"Türk'üm Türkiye'de doğururum" diyen Bade yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken gözler bir anda bu sektöre çevrildi. Zira ABD'de doğum turizmi için Türk kadınlarının yılda 13 milyon dolar harcadığı belirlendi.

 

YILDA 450 KADIN

Yetkililer yılda 450 Türk kadınının doğum için ABD'ye gittiğini ifade etti. Amerika'da doğum fiyatları ise şehre ve eyalete göre değişiyordu. ABD'de doğumun 10 bin ila 22 bin dolar arasında değişen bir maliyetinin olduğu kaydedildi.

 

Bu fiyatlara, anne adayının havalimanında karşılanması, rehberlik hizmeti, doktor ziyaretleri, özel bir hastanede doğum ile konaklama dahildi. Uzmanlar ise hamile kadınlarn 32.'inci haftadan önce uçak yolculuğu yapabileceğini söyledi.

 

TÜM HAKLARI KAZANIYOR

Peki, ABD'de doğan çocuk ne gibi haklar kazanıyor. Öncelikle çocuk hemen ABD pasaportu alıyor. Kendisinden sonra doğan kardeşlerine de Green Card çıkarttırabiliyor ve bu kart sonrasında kardeşleri de ABD vatandaşı olabiliyor.[reklam]

Eğitim hayatı boyunca özel imkanlardan faydalanabiliyor. Yaz kamplarına çok düşük ücretlerle gidebiliyor. Hatta bazı üniversiteler kendi eyaletinde doğan çocuklara burs veriyor.

 

ÜNLÜLERİN SON TRENDİ

Türkiye'de Bade İşçil gibi düşünmeyenler de var. Oyuncu Tuba Ünsal, sosyetik güzel Ayşe Kucuroğlu ile Sibel Can da ABD'de doğum yapan ünlüler arasında yer alıyor. Bu arada Ünsal, sözlerinden ötürü Bade'yi eleştirmişti.

 

AŞİRETLER KUYRUKTA

ABD'de doğum trendine aşiret reislerinin eşleri de büyük ilgi gösteriyor. Anne adayı aşiret kadınları, doğumdan 2 ay önce ABD'ye gidiyor.

 

Hastaneye 20 bin, otele ise aylık 15 bin dolar ödeyip çocuk sahibi oluyorlar. Doğumdan sonra da 1,5-2 ay kalıp bebekleriyle dönüyorlar.

 

 

BADE İŞÇİL İLE İLGİLİ ORTAYA ÇIKAN GERÇEK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin