Bahar Candan'a dizi oyunculuğu teklifi

TV8 ekranlarının popüler moda programı İşte Benim Stilim'de yer alan yarışmacılara dizi oyunculuğu teklifi edildiği öğrenildi. Bahar Candan ve diğer oyuncular bu gerçeği açıkladı.

Editör
21 Nisan 2017 - 16:15
Magazin

Hafta içi hergün ve pazar günleri yayınlanan, TV8'in fenomen moda programı İşte Benim Stilim'de yer alan oyunculara dizilerde oyunculuk teklif edildiği ortaya çıktı.

Kemal Doğulu, Ivana Sert ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimleri Juri olarak görev yaptığı ve Öykü Serter'in sunduğu programda bir gerçek ortaya çıktı.

REDDETMİŞLER

Yarışmacılara oyuncu olmak isteyip istemediklerini soran Serter'e beklenmedik yanıt geldi. Serter'e cevap veren Emine Aydın, teklif aldığını söyleyince Bahar Candan ve Deniz Serkanova da teklif aldıklarını fakat kabul etmediklerini söylediler.

İşte tüm konuşulanlar

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin