'Bana Artık Hicran De'nin ilk tanıtım videosu yayında!

Kanal D'nin merakla beklenen dizilerinden 'Bana Artık Hicran De'nin ilk tanıtımı yayınlandı!

resim yok
19 Ağustos 2014 - 09:46
Magazin

Kanal D'nin merakla beklenen dizilerinden Bana Artık Hicran De'nin ilk tanıtımı yayınlandı!

Başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ve Nur Sürer'in yer aldığı; yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu Süreç Film imzalı Kanal D'nin iddialı dizisi Bana Artık Hicran De'nin senaryosunu daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin senaristliğini üstlenen Coşkun Irmak kaleme alıyor.

 

GERİ SAYIM

Bana Artık Hicran De, Eylül'de Kanal D'de başlıyor.

 

ASLI ENVER ANNE ROLÜNDE

Bir anne-kız hikayesini anlatan dizide, reyting rekortmeni 'Kavak Yelleri'nin liseli Mine'si Aslı Enver, başrolü Alican Yücesoy ve Buğra Gülsoy'la paylaşacak.

1997 yılında başlayacak olan dizide olaylar günümüze gelecek.

Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizide ayrıca Şebnem Hassanisoughi, Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar rol alacak.[reklam]

''BEN SENİN ANNEN DEĞİLİM...''

Coşkun Irmak, Kanal D'de ekrana gelecek dizide Aslı Enver'in hayat vereceği Hicran karakterini şu sözlerle özetledi:

''Hayat, her an seçim yapmak zorunda kaldığımız ve yaptığımız seçimlerle şekillenen bir süreç. Hicran, bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk.

Sonra, bir genç kız . Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da…. Bütün anneler arasında bir anne. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran'ı. 'Ben senin annen değilim', der kızına.

'Peki, sana ne diyeyim anne?' sorusuna yanıtı, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: ''Bana artık Hicran de…''

 

İLK TANITIM VİDEOSU (Tıkla-izle)

 

STAR TV'NİN YENİ SEZONDAKİ 8 YENİ DİZİSİNİ TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin