resim yok
28 Temmuz 2010 - 00:00

Fahriye Evcen ve Özcan Deniz yeniden ayrıldı mı? Yaprak Dökümü'nde Necla karakterini canlandıran Fahriye Evcen, Özcan Deniz ile 2 senelik ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamış, ancak ayrılık uzun sürmemiş ve çift yeniden bir araya gelmişti. İddialara göre Fahriye Evcen ve Deniz'in ilişkisi bir kez daha sekteye uğradı. Fahriye Evcen, önceki gün Nişantaşı'nda rastladığı gazetecilerin ayrılık ile ilgili sorularına verdiği yanıtla kafaları karıştırdı. Fahriye Evcen, "Bana Özcan Deniz ile ilgili bir şey sormayın artık. Yanlış şeyler yazıldı, çizildi. İnsanlar yaşadığı her iyi ya da kötü olayı basınla paylaşmak zorunda değil. Olumsuz dedikodular yüzünden kavga ettiğimiz yazıldı. Siz hiç arkadaşlarınız ya da aileniz ile kavga etmez misiniz? Bir de bu dedikoduları ben yaymışım! Çok çirkin şeyler bunlar. Uzun süredir ailemin yayındaydım. Kafamı toparlayıp döndüm. Bakın tek başıma geziyorum" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin