resim yok
17 Temmuz 2010 - 00:00

Tüzünataç'ın eski sevgilisi Nejat İşler, Berrak-Şahan yakınlaşması hakkındaki soruları yanıtlamadı. Komedyen Şahan Gökbakar'la balkonda öpüşürken görüntülenip magazin gündemine oturan Berrak Tüzünataç'ın bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Nejat İşler, Beyoğlu Zübeyir Ocakbaşı'nda annesi ile yemek yedi. Basın mesuplarını farkeden Nejat İşler yanlarına giderek "Lütfen rica ediyorum yanımda annem var, o malum konu ile ilgili bir şey sormayın. O konu hakkında ağzıma fermuar çektim konuşmayacağım" dedi. Yeni bir filmde oynamaya hazırlanan Nejat İşler'in sakallanı keserek yeni bir imaja büründüğü dikkat çekti. Nejat İşler, ayrıca muhabirlere çay ısmarladı. Bu arada Berrak Tüzünataç, Şahan Gökbakar'la ilgili öpüşme görüntüleri hakkında fotoğraf ve haber yapılmaması için tedbir kararı aldırdı. Şahan Gökbakar'ın son dönem adının aşk dedikodularına karıştığı ünlü isimler internetteki paylaşım sitelerinde espri konusu oldu. Gökbakar'ın büyük aşk yaşadığı Doğa Rutkay'dan ayrıldıktan sonra mesaj atıp "Göreceksin ülkenin en ünlü kadınları ile birlikte olacağım" dediği öne sürüldü. Gökbakar'ın ayrıca Okan Bayülgen'in eski sevgilileri ile anılmasıysa "Şahan senaryosunu çöpe atan Bayülgen'den intikam alıyor" şeklinde yorumlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin