Barış Arduç'un yeni dizisi Kuzgun'da Levent Ülgen'in gençliğini Emre Kentmenoğlu canlandıracak!

Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisi Kuzgun'da, Levent Ülgen'in gençliğini Emre Kentmenoğlu canlandıracak.

Merve Mutlu
30 Ocak 2019 - 09:08
Magazin

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Barış Arduç, Levent Ülgen ve Settar Tanrıöğen gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisinin hazırlıkları hızla devam ediyor. Cast çalışmaları süren Kuzgun adlı dizi Star tv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Kara Sevda dizisinin ödüllü senaristi Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın kaleme aldığı büyük bir merakla beklenen dizide, Levent Ülgen'in canlandıracağı Rıfat Bilgin karakterinin gençliğini, genç ve yetenekli oyuncu Emre Kentmenoğlu canlandıracak. 

19-01/30/emre.jpg

Eski bir polisi canlandıracak olan Levent Ülgen'in hayat vereceği karakter, 20 yıl önce hasta eşi Sultan'ın (Bahar Kerimoğlu) tedavi masrafları için en yakın dostu Yusuf'a (Baran Akbulut) yani Kuzgun'un babasına ihanet ediyor.

"Ölümüm 3 gün, yeniden doğmam yirmi yıl sürecek. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Ben de unutmadım. Ben, Akça Kuzgun. Geri döndüm..." sözlerinin sıkça tekrarlandığı ve büyük merak uyandıran Kuzgun adlı dizinin çekimleri Kapadokya'da başladı ve İstanbul'a taşındı. Kuzgun dizisinin salı akşamları seyirciyle buluşması planlanıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin